Clujul Politic, la final de an 2017

Editoriale POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Când am lansat în august 2016 alături de jurnalistul Tiberiu Fărcaş site-ul de nişă clujulpolitic.ro ne-am propus să rămânem independenţi față de mediul politic şi cred că am reuşit asta. Acum, la finalul unui an 2017 tumultuos şi plin de evenimente importante pe scena politică, putem spune că nu regretăm sub nicio formă această decizie. 

Când ne-am lansat pe piaţă nu exista niciun site dedicat sută la sută politicii clujene, iar în afară de secţiunea politic de pe site-urile de ştiri clujene, cititorii preocupaţi de ce fac politicienii lor nu prea aveau de unde să afle anumite insight-uri, declaraţii, picanterii, proiecte sau analize ale mediului politic din oraş. Şi, har Domnului, s-au întâmplat multe în politica locală în ultimii ani şi la fel de multe se vor mai întâmpla în continuare, deci „material” există. Clujul Politic a apărut din dorinţa de a le oferi clujenilor informaţii despre aleşii lor şi cei care îi reprezintă şi i-au decizii importante pentru viitorul nostru

E revoltător şi trist că în anul 2017 încă mai există cetăţeni care nu ştiu cine sunt politicienii lor şi cine îi reprezintă în Parlamentul României, cine sunt consilierii locali şi judeţeni. Asta a fost şi unul dintre marile motive pentru care Clujul Politic a apărut, pentru a le arăta oamenilor cine sunt şi ce fac cei care au fost trimişi în Parlament, cine sunt factorii de decizie din Consiliul Local Cluj-Napoca şi Consiliul Judeţean Cluj. 

Ne-am făcut meseria onest şi am relatat obiectiv de la toate evenimentele politice majore care au avut loc în Cluj-Napoca în ultimul an, iar cei implicaţi în fenomenul politic local trebuie să ştie că suntem cu ochii pe ei, mai ales pe politicienii clujeni, liderii partidelor, consilierii locali sau judeţeni ori simpli membri de partid.

Noi, mica echipă de la siteul Clujul Politic, ne dorim de la 2018 ca cetăţenii Clujului să fie mai informaţi în ceea ce priveşte mediul politic din oraş, iar site-ul nostru, aşa micuţ cum este el, va fi o sursă de informare credibilă, corectă şi obiectivă.

În 2018 vă promitem analize corecte şi echilibrate, editoriale acide, opinii tranşante şi interviuri cu marii actori de pe scena politică clujeană. 

Urmăriţi-ne şi veţi avea multe lucruri interesante anul viitor despre mediul politic de pe Someş. Suntem prezenţi şi pe Facebook, iar pagina noastră oferă constant articole de interes din mediul politic local şi naţional! Share-uim ce ni se pare interesant, filtrăm însă ce share-uim.

Tuturor partenerilor, prietenilor şi cititorilor le dorim un An Nou Fericit şi plin de succese pe toate planurile. Să aveţi parte de multă sănătate şi fericire, alături de cei dragi vouă.

Clujul Politic face parte dintr-un trust local independent alături de publicaţia generalistă eClujeanul.ro şi publicaţia de nişă ClujulCultural.ro.

1 thought on “Clujul Politic, la final de an 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *