Premierul Mihai Tudose, către politieni: „Anul 2018 să fie anul care uneşte românii, nu care dezbină”

Politica nationala

Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri seară, că le doreşte tuturor politicienilor acelaşi lucru în 2018: să ofere un cadou României în anul Centenarului, să fie anul care uneşte, nu care dezbină românii şi să fie anul în care toţi să tragă „în aceeaşi direcţie şi cu viteză maximă în direcţia cea bună pentru România”. Tudose a afirmat că, la o sută de ani de când România a devenit aşa cum o ştim, ar trebui „să fim toţi uniţi”.

Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri seară, la România TV, că le doreşte tuturor politicienilor acelaşi lucru în 2018.

„Eu le doresc la toţi acelaşi lucru: Anul 2018, fiind anul Centenarului, să fie anul care uneşte românii, nu care dezbină, să fie anul în care toţi la un loc să oferim un cadou României, o mulţime de realizări, o viaţă mai bună pentru români, cu noi toţi trăgând în aceeaşi direcţie şi cu viteză maximă în direcţia cea bună pentru România. Să avem toţi înţelepciune, să fim sănătoşi, să putem să încheiem anul viitor fiind fericiţi că împreună am făcut ceva pentru România în anul Centenarului”, a spus premierul.

Întrebat ce mesaj are pentru români în 2018, atât pentru cei care susţin Guvernul, cât şi pentru cei care protestează, premierul a afirmat că pentru unii protestele au devenit „un mod de viaţă”, dar a apreciat că este ”în regulă”.

„Proteste vor fi întotdeauna. La unii protestul a ajuns să fie un mod de viaţă, dar este în regulă. În România, anul 2018 este unul special, este anul Centenarului României. Avem o sută de ani de România aşa cum o ştim noi astăzi. Anul acesta s-au împlinit 100 de ani de la marile lupte din Mărăşti şi Mărăşeşti. Oamenii şi toată clasa politică în acei ani şi-au dat mâna ca să facă ceva cu ţara asta, să o urnească din loc. La o sută de ani, eu cred că ar trebui să le urmăm exemplul şi să fim toţi uniţi, iar dacă protestăm pe ceva să o facem constructiv, nu protestând de dragul protestului”
, a mai spus premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *