Mesajul de Anul Nou al senatorului Mihai Goţiu: „Tratarea cancerului care ține acum subjugată România are nevoie de implicarea noastră”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Senatorul USR de Cluj Mihai Goţiu, vicepreşedintele Senatului, le-a transmis românilor în urarea sa de Anul Nou că România are nevoie de mai multă implicare pentru tratarea cancerului care o ţine subjugată. 

„Sper că zilele petrecute alături de familie, rude și prieteni, de Crăciun și de Revelion să nu vă fi moleșit. Împreună avem de dus o luptă de durată pentru a schimba România. Doar împreună putem face ca personaje precum Radu Mazăre ori Mihai Lucan, care au ținut prima pagină a presei în ultimele zile din 2017, să nu mai ajungă în funcții publice, să nu mai fie protejați ani la rând, să nu mai decidă asupra destinului cetățenilor români.

Radu Mazăre și Mihai Lucan sunt două exemple (și nici pe departe singurele) care arată cât de extins e cancerul cu care avem de luptat. Dacă boala nu ar fi atacat instituțiile statului de la toate nivelurile, ascensiunea și, mai ales, supraviețuirea unor asemenea personaje în prim-planul vieții politice și sociale autohtone n-ar fi fost posibile.

Dimensiunea uriașă a corupției care face să existe asemenea cazuri în România nu trebuie să ne sperie, ci doar să ne ajute să conștientizăm că e nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi în schimbare.

Bucurați-vă alături de prieteni și familie în aceste ore și zile, dar nu uitați că simpla (pe)trecere calendaristică de la un an la altul nu e suficientă pentru a schimba lucrurile. Și nu vă bizuiți nici pe previziunile Zodiacului  . Destinul nu ne este scris de astre, ci determinat de acțiunile noastre. Tratarea cancerului care ține acum subjugată România are nevoie de implicarea noastră. Fie ca în ultimele zile să fi adunat suficientă energie pentru a continua lupta și în 2018! LA MULȚI ANI SĂNĂTOȘI!”, a scris senatorul Goţiu pe pagina sa oficială de Facebook.

 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *