Deputatul Emanuel Ungureanu invită toate victimile lui Lucan la protestul din această seară din Cluj

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, omul de la care a pornit ancheta împotriva medicului urolog Mihai Lucan, arestat la domiciliu în prezent, a lansat o invitaţie publică, pe pagina sa personală de Facebook, tuturor victimelor medicului Lucan, precum şi fostului subofiţer Marin Cornelia de la BCCO, pentru a se alătura protestul din această seară de la Cluj. 

„Voi fi prezent în această seară la ora 18 în Piața Unirii pentru a protesta împotriva corupției generalizate alături de cei care nu sunt resemnați.

Sunt ofițeri SRI de rang superior care au protejat ani de zile mafia din sistemul de transplant, procurori DIICOT care au închis ochii la traficul de organe, judecători care au judecat strâmb plângerile împotriva unor lucani pentru că au apelat la serviciile acestora.

Sunt medici, asistente și infirmiere care au lucrat și lucrează cu Lucanii României și s-au prefăcut și se prefac că nu văd ticăloșiile lor.

Diseară vreau să mă întâlnesc în Piața Unirii din Cluj-Napoca cu victimele lui Lucan.

Vreau să le spun că nu trebuie să le fie teamă, putem să învingem Lucanii României.

Dacă am fi fost mai curajoși însă, copii ca, Gabi Miciu și Viorel Bora ar fi fost în viață.

Acești copii au făcut transplanturi care nu au funcționat, eșecuri despre care s-a vorbit numai după sfârșitul lor tragic.

În anul 2009 atunci când Socaciu a primit 2 rinichi de la un copil de 10 ani, Gabi și Viorel ar fi putut fi unul dintre copii salvați.

Dacă ar fi făcut un transplant de rinichi funcțional nu ar mai fi trebuit să meargă cu Ambulanța de trei ori pe săptămână între Bistrița și Cluj.

Anii aceștia, o mână de oameni au încercat să i se opună Caracatiței lui Lucan, îmi amintesc de doamna subcomisar de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Cluj, Marin Cornelia.
Un om curajos.

Stimată doamnă Marin, ne vedem la clopotul Memorandiștilor?

Vreau să vă revăd și să vă povestesc despre cei 23 de copii și tineri la mormântul cărora am plâns alături de familiile distruse de un sistem sanitar bolnav.

Veniți?”, se arată în invitaţia lui Ungureanu. 

Clujenii se vor aduna sâmbătă seara, 20 ianuarie, de la ora 18:00, la Monumentul Memorandiştilor de pe Bulevardul Eroilor, pentru a protesta, din nou, împotriva abuzurilor coaliţiei PSD-ALDE împotriva justiţiei. La protest din Cluj şi-au anunţat prezenţa peste 1500 de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *