Clujenii care au mers pe jos până la Bucureşti în semn de protest, criticaţi dur de preşedintele PNŢCD Aurelian Pavelescu

Politica nationala Slider

Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, i-a criticat dur pe clujenii implicaţi în „Marşul speranţei”, care au mers pe jos, timp de 10 zile, circa 450 de kilometri pe jos de la Cluj-Napoca până la Bucureşti în semn de protest pentru a se alătura mitingului din Piaţa Victoriei, comparând întregul demers cu o minciună, manipulare şi o diversiune.

Redăm integral postarea lui Pavelescu:

„Protestatari veniti de la Cluj pe jos – 450 km -, in Marsul Sperantei, pentru protestele de azi din Bucuresti!” O DIVERSIUNE JALNICA! Scurt comentariu despre cateva mijloace ale manipularii populatiei, cu participarea profesionistilor urii!

De cateva zile, asa-zisele Unitati Militare ale statului paralel – in special Digi 24 si Realitatea TV, instiga si cheama oamenii la protestul #Rezist, in numele principiului informarii populatiei, folosit evident diversionist. Stirea obsesiva, ca un grup de protestatari au plecat de la Cluj in urma cu 10 zile, pe jos, spre Bucuresti! Astazi au ajuns, intampinati de televiziuni in direct, in scopul de a crea emotie, isterie, de a-i scoate pe bucuresteni din casa (daca au venit oamenii pe jos de la Cluj, cum puteti sa stati voi in casa?). O mare minciuna, ca multe altele, alimentate de aparatul de propaganda dintr-o presa care nu mai are nicio legatura cu jurnalismul, mai degraba cu tehnicile de divizare a societatii si de implatare a urii cunoscute de la Goebbels si bolsevici.

Iata de ce povestea cu Clujul este o minciuna de cea mai joasa speta! In timpul stagiului militar, tanar fiind, dar si antrenat sportiv, am efectuat cateva marsuri, cel mai lung 70 km, altul 45 km, altele mai scurte – 20 km. Putini dintre noi au reusit sa le finalizeze, nici macar cei care erau sportivi de performanta – studentii de la Institutul de Sport! Efortul fizic este insuportabil. La 20 – 30 km apar ranile in talpi pentru cei mai multi, iar la 40 – 50 km organismul celor mai sanatosi cedeaza, chiar fiind vorba de tineri la 19 ani. Perioada de recuperare este de zile. DAR 450 KM?

I-am vazut pe „protestatarii” de la Cluj bine merci. Condusi de un domn cam burtos, la vreo 60 – 65 de ani, cu altii cativa – printre care si femei pe la 40 de ani -, foarte in forma, pregatiti sa mai stea inca 7 – 10 ore in ninsoare prin Bucuresti. Aveau incaltarile curate si uscate, desi era ploaie cam peste tot! Au inceput cu poze la fantana de la Universitate! Evident, urmariti de televiziuni, care cer chiar ele iesirea la proteste! Informatii, desigur, false: FAKE NEWS!

De ce era nevoie de o asemenea minciuna? Cine a facut planul? Cum au aderat la aceasta minciuna televiziunile si jurnalistii, in complicitate? Este evident ca grupul respectiv – de vreo 20 de persoane – s-a deplasat cu autobuzul sau autoturisme: cand veneau televiziunile mergeam cateva sute de metri – dadeau declaratiile in mers – apoi se urcau iar in masina si asteptau mesele de fiecare zi! Televiziunile, jurnalistii, cei care au facut planul pentru instigarea populatiei: cine sta in spatele lor? De ce fac toate acestea? Cine doreste divizarea societatii, promovarea continua a minciunii si urii in mod sistematic, pentru a obtine o manipulare in masa? (A propos, Digi 24 au transmis si o inregistrare cu un amarat, care era prezentat ca jurnalist strain, care debita niste enormitati despre coruptia din Romania si revolta celor din strada, evident, pentru o mai mare credibilitate, si el in fata grupului de la Cluj si, evident, a telefonului mobil.)

Care ar fi miza, asa incat sa se ajunga la astfel de gesturi grotesti? Puteau oamenii sa vina cu trenul sau cu masina, nu era nimic rau in asta, sa protesteze! Dar, nu, nu era de ajuns! Problema este ca aceasta minciuna incepe sa semene cu prostia, iar manipulatorii sunt disperati!”, a scris preşedintele PNŢCD.

Reacţia iniţiatorului acestui demers, Sorin Bobiş, nu a întârziat să apară. Clujeanul a postat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii cu picioarele sale după această aventură.

 

„Buna tuturor! Aflu cu stupoare ca un anumit „domn” Aurelian Pavelescu sustine astazi, dupa ce marsul nostru s-a incheiat, ca totul a fost o manipulare, un fake news. Am sa ii raspund o singura data tovarasului Pavelescu: avea posibilitatea, timp de 11 zile sa intersecteze grupul nostru, am postat permanent locul in care am dormit, locul din care am plecat si locul unde ne-am propus sa ajungem in acea zi. Toti cei care au dorit sa ne intersecteze ne-au gasit in mars pe drum, permanent am fost insotiti de echipaje de politie, am fost vazuti de zeci de mii de oameni care ne-au claxonat in trafic si ne-au aratat semne de apreciere. In acest sens stau dovada foarte multe filmulete in care se vede si masina politiei. O sa fac acum un lucru care intr-un alt context nu l-as fi facut, o sa va arat o fotografie cu picioarele mele facuta in 18 ianuarie, la Ploiesti. Sa auzim de bine!
PS: Am 51 de ani!”, a scris Sorin Bobiş, alături de câteva poze elocvente. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *