Mihai Goţiu: „Cât timp există cetăţeni dispuşi să înfrunte frigul, zăpada, noroaiele pentru a lupta pentru viitorul lor şi al generaţiilor care vin, România are un viitor”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Senatorul clujean USR Mihai Goţiu a scris pe pagina sa de Facebook că atâta timp cât vor există cetăţeni dispuşi să înfrunte frigul, zăpada şi noroaiele pentru a lupta pentru viitorul lor şi al generaţiilor care vor veni din urmă, România are un viitor. Politicianul a ţinut să le mulţumească celor care au ieşit în stradă sâmbătă seara, 20 ianuarie. 

Mesajul integral postat de Mihai Gotiu pe Facebook:

Asta e România în care mă simt acasă! Mulţumesc!

Cât timp există asemenea cetăţeni, dispuşi să înfrunte frigul, zăpada, noroaiele, să-şi sacrifice confortul personal pentru a lupta pentru viitorul lor şi al generaţiilor care vin, România are un viitor. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi venit ieri la protestul de la Bucureşti, celor care aţi ieşit în stradă în multe alte oraşe din ţară şi străinătate, dar şi celor care ne-aţi susţinut şi încurajat. Vă garantez că mesajele şi vocea voastră se va auzi, pe mai departe, mult mai puternic, şi în Parlament!

Împreună vom schimba România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *