Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan despre Liviu Dragnea: „Ne-am amuzat când a suspendat o şedinţă la partid ca să vadă Suleiman Magnificul”

Politica nationala

Unul dintre criticii cei mai virulenţi ai liderului PSD Liviu Dragnea din interiorul partidului, europarlamentarul Cătălin Ivan a povestit despre Liviu Dragnea, într-o postare pe Facebook, cum a suspendat o şedinţă de partid ca să ajungă să prindă Suleyman Magnificul. 

Postarea integrala a lui Cătălin Ivan:

„Recunosc ca nu l-am privit niciodata cu atentie pe Liviu Dragnea. Am considerat ca am multe alte lucruri mai importante de facut decat sa-l analizez, sa incerc sa inteleg ce urmareste, sa-i anticipez planurile. Aceasta indiferenta a tuturor, mai ales a liderilor importanti ai partidului, ne costa acum foarte scump. A stiut sa se faca util, sa isi faca loc discret, cu rabdare, sa exploateze slabiciunile celor din jur … si am ajuns aici, cu el controland aproape toate institutiile importante ale statului. 

Ne-am amuzat cand a suspendat o sedinta la partid ca sa vada Suleiman Magnificul. Vazandu-i insa evolutia, acel moment capata o simbolistica noua. Dupa criza Sheidehh a urmat criza Plumb si Sheidehh, apoi criza Carmen Dan si acum catastrofa Dancila. 

Concluzia este ca filmul Suleiman Magnificul ar trebui interzis pentru ca, pe fondul lipsei de cultura, poate crea monstri”, a scris Ivan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *