Emanuel Ungureanu: „Mihai Lucan a fost un mare șarlatan și escroc”! Deputatul USR i-a demontat una dintre „premiere”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Vicepreşedintele în Comisia de Sănătate din Camera Deputaţilor, deputatul USR Emanuel Ungureanu, continuă războiul deschis cu medicul urolog Mihai Lucan, pe care îl numeşte şarlatan şi escroc într-o nouă înregistrare postată pe pagina sa personală de Facebook.

Ungureanu a făcut dezvăluiri în premieră despre o mare „premieră” făcută de chirurgul Mihai Lucan, pe care a demontat-o cu argumente.

„Dezvăluire în premieră despre „premierele” lui Lucan!

Un cunoscut mi-a spus zilele acestea că Lucan merită apreciat totuși pentru premierele lui de senzație.

Lucan a fost un mare șarlatan și escroc.

Vă ofer un exemplu pe care îl susțin cu probe și martori. În anul 2003, Mihai Lucan a chemat cu surle și trâmbițe presa spunând că va face o nouă premieră mondială. Lucram ca asistent social în Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal condus de Lucan cu mână de fier, deci am fost martor la tot ce vă spun.

Povestea mincinoasă spusă presei a fost aceea că va preleva prin nefrectomie asistată robotic și telemedicină rinichiul unui pacient.

Lucan a adus intr-adevăr în clinică un robot Da Vinci doar pentru a se da rotund, însă nu putea tehnic să primească indicații cum să procedeze în timpul intervenției de la… Munchen.

Anunțul mincinos era acela că un neamț, Ralph Senner, îl va ghida din capitala Germaniei prin… telemedicină.

În realitate, neamțul era în clinica din Cluj pentru o cu totul altă misiune. Președintele Camerei de Conturi Cluj, Ioan Gherman avea probleme cu ceea ce numesc popular românii „varicele”.

Ralph Senner era specialist în varice și în timp ce presa era prostită că Lucan operează prin Telemedicină cu ajutorul lui Senner, în sala 1 din Institut, medicul german, un român plecat de mulți ani din țara noastră, îl opera pe șest pe șeful Camerei de Conturi.

Presa a scris minciuna enormă, operația de scoatere a rinichiului nu a fost nici măcar robotică, din cauza unei sângerări Lucan a oprit procedura cu robotul și a trecut la tăietura clasică.

Poate vă întrebați cine manipula aparatura ca să pară indicațiile ca fiind transmise din Munchen. Gheorghiță Iacob, actualul purtător de cuvânt, omul bun la toate, a făcut aranjamentele ca Senner să vorbească printr-un sistem audio-video din subsolul Institutului, acolo se afla atunci biroul lui Lucan. Această minciună dar și altele apar în CV-ul lui Lucan la capitolul realizări, nu șarlatanii.

Domnul Ioan Gherman s-ar putea să mai fie în viață. Nu îl întrebați când, unde și cine l-a operat de varice? Nu întrebați de bani…

La scurt timp, la conducerea Camerei de Conturi a venit în locul lui Gherman, Maria Lucan… Apoi, se termină epoca Lucan și curg privilegiile din epoca de aur, Emil Boc”, a susţinut deputatul USR.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *