ŞOC – Gaşca PMP Cluj l-a părăsit pe Traian Băsescu şi a aderat în masă la PNL Cluj

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Partidul Mişcarea Populară fondată de Traian Băsescu nu mai are filială în Cluj, după ce peste 150 de membri au hotărât să părăsească formaţiunea şi să adere în masă la PNL Cluj, potrivit unui comunicat de presă al liberalilor clujeni. 

Liderii filialei PMP Cluj, fostul preşedinte şi consilier judeţean Rareş Rusu, preşedintele organizaţiei Câmpiei Turzii şi fost secretar al judeţului, Marian Morar, preşedintele organizaţiei Dej, Sebastian Lazin şi preşedintele organizaţiei Huedin, Călin Pavel, au intrat în PNL Cluj, alături de peste 150 de membri. 

„În acest moment PNL este cel mai puternic partid de opoziție de pe eșicherul politic românesc și cel mai important adversar al coaliției de guvernare PSD-ALDE, o coaliție mincinoasă care calcă în picioare viitorul României. Tocmai de aceea, ne bucurăm și apreciem faptul că tot mai mulți cetățeni, inclusiv membri ai altor partide de dreapta, înțeleg faptul că doar într-un partid mare și serios pot să lupte împotriva dezastruoasei guvernări PSD-ALDE.

Suntem convinși că noii colegi vor găsi în PNL Cluj o echipă puternică și determinată, alături de care să contribuie la îmbunătățirea vieții cetățenilor și la modernizarea României”, se arată într-un comunicat remis presei de PNL Cluj.

Foto: ziar15minute.net

1 thought on “ŞOC – Gaşca PMP Cluj l-a părăsit pe Traian Băsescu şi a aderat în masă la PNL Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *