PNL Cluj-Napoca: „Doamnelor și domnilor parlamentari ai PSD-ALDE Cluj, despre autostrăzile promise și arhi promise în Transilvania de actualul Guvern, ale căror șantiere zac acum părăsite, nu mai spuneți nimic?”

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE

În anul Centenarului Marii Uniri, ardelenii sunt condamnați de Guvernul PSD-ALDE să circule în continuare pe drumuri de pământ sau să piardă zeci de ore în trafic pentru a parcurge distanțe infime. Nepăsarea și indiferența parcă sunt marcate profund în gena ADN a actualilor reprezentanți ai coaliției de guvernământ iar parlamentarii PSD-ALDE Cluj nu fac o excepție în acest sens. În anul de grație 2018, când în alte state ale UE construcția de drumuri și autostrăzi reprezintă o activitate de rutină, România se împotmolește încă în proceduri birocratice, în procese interminabile și în tergiversări când vine vorba de recepții ale lucrărilor, potrivit unui comunicat remis presei de PNL Cluj-Napoca.

Așa se întâmplă și cu loturile Autostrăzii Sebeș-Turda, care traversează județele Cluj și Alba, și care poate degreva o mare parte din traficul infernal de pe DN1. Din păcat însă, loturile din autostradă, o parte finalizate sau cu șantiere părăsite stau blocate, în timp ce în mod normal ar trebui să asigure mobilitatea rapidă a cetățenilor și a mărfurilor în această parte a țării.

Între timp, Horia Nasra, Cornel Itu, Cristina Burciu, Vasile Ilea și Steluța Cătăniciu, de când au ajuns parlamentari ai PSD-ALDE Cluj și se deplasează doar cu avionul, nu se gândesc că zeci de români mor zilnic în accidente rutiere din cauza infrastructurii deficitare și că investitorii pun pe tapet zilnic această problemă care îi împiedică să își dezvolte afacerile în Transilvania. Din nefericire, cei care au pâinea și cuțitul, adică reprezentanții actualei guvernări, se dovedesc a fi nu doar incapabili în a demara lucrări noi însă nu sunt în stare să finalizeze nici măcar lucrările începute. Sute de milioane de euro sunt puse la bătaie de Comisia Europeană pentru construcția de autostrăzi însă și banii infimi pe care reușim să îi absorbim îi ținem blocați în conturi și nu suntem în stare să îi folosim.

Oare din toată garnitura PSD, chiar nu se pot găsi oameni cu adevărat preocupați de deblocharea acestei situații absurde de la Ministerul Transporturilor?

Ne întrebăm, și nu doar retoric, ce ghinion sau blestem s-a putut abate asupra Clujului încât să se pricopsească doar cu parlamentari PSD-ALDE indiferenți și obtuzi și ce blestem s-a putut abate asupra României care s-a pricopsit doar cu miniștri PSD-ALDE incompetenți, mincinoși și lipsiți de orice urmă de responsabilitate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *