Mesajele clujenilor pentru noul traseist politic al Clujului – Marius Nicoara! „Simt ca ati tradat votul meu si voturile familiei mele”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Senatorul clujean Marius Nicoara a publicat o scrisoare prin care isi motiveaza alegerea de a trece de la PNL la ALDE. Acesta a sustinut ca s-a alaturat vechilor colegi liberali alaturi de care a refacut PNL acum 28 de ani si este convins ca va putea contribui cu experienta sa politico-administrativa la dezvoltarea Clujului si a Romaniei.

Iata mesajul publicat de senatorul clujean:

„In urma cu mai bine de 28 de ani, mai exact in prima luna a anului 1990, impreuna cu cativa oameni curajosi si inimosi am pornit la recladirea Partidului National Liberal. Faceam acest lucru cu mare incredere in valorile liberale. Partidul pe care atunci l-am construit, a carui viziune am urmat-o, se centra pe dezvoltarea economica, sustinerea initiativei private, consolidarea democratiei. Toate acestea s-au vazut si au fost apreciate mai ales in perioada guvernarii liberale conduse de Calin Popescu Tariceanu. Sunt mandru de realizarile mele din acea perioada la conducerea judetului Cluj! Cu sprijinul guvernului Tariceanu, am reusit sa duc judetul CLUJ de pe locul 28( din 40 de judete) pe locul 1. Am construit parcuri industriale cu mii de locuri de munca, am ajutat la dezvoltarea Aeroportului International din Cluj , am atras milioane de euro pentru infrastructura judetului( apa, canalizare,drumuri judetene).

Din pacate liberalismul in forma construita si promovata in acea perioada nu se mai regaseste in actuala forma a Partidului National Liberal. Sunt multe situatii care ma determina sa constat, cu regret, ca PNL astazi nu mai e constructia pe care am pornit-o acum 28 de ani, am visat-o si intr-o buna masura am realizat-o.

De exemplu:- faptul ca PNL se opune noului cod administrativ, faptul ca se incearca mutarea unui proiect important al judetului, mai exact mutarea Spitalul Regional de Urgenta din comuna Floresti in alta parte, faptul ca PNL nu mai este exponentul luptei pentru justitie si nu mai este un simbol al democratiei.

Toate acestea m-au determinat sa ma alatur partidului condus de Calin Popescu Taricenu- ALDE, unde exista multi alti liberali autentici care lupta pentru principiile amintite.

Decizia mea nu inseamna o tradare a Partidului National Liberal si nici o abandonare a principiilor si valorilor liberale. Am ales sa ma alatur vechilor colegi liberali alaturi de care am refacut PNL acum 28 de ani. Sunt convins ca alaturandu-ma ALDE, echipei de adevarati liberali din jurul lui Calin Popescu Taricenu, voi putea contribui cu experienta mea politico-administrativa la dezvoltarea Clujului si a Romaniei, asa cum am facut-o in trecut”, a scris Nicoara.

Clujenii nu vad cu ochi buni aceasta mutare la partidul condus de Calin Popescu Tariceanu, aliatul politic al liderului PSD, Liviu Dragnea.

„Simt ca ati tradat votul meu si voturile familiei mele, care a sustinut mereu PNL (cu bune, cu rele). 

Dar tot raul spre bine: pentru ca PNL sa fie cu adevarat un partid liberal trebuie sa se curete de astfel de indivizi! 

Rusine!”, a scris clujeanca Oana Maria Talos.

Va laudati cu aceleasi realizari de cand ati fost presedinte al Consiliului Judetean Cluj…de 1000 de ani tot placa asta o auzim Aeroport, Nokia si invers de ce nu spuneti si cu cati bani ati vandut terenurile de la Jucu pe care le-ati cumparat pe bani de nimic si ati facut profituri uriase numai pentru ca ati fost in pozitia de a afla ca va veni Nokia la Jucu? Acum mergeti sa va pupati cu Steluta Cataniciu cu care va scuipati in fiecare intalnire de BPJ cand ambii erati in PNL. Inca ceva nu mai duceti dumneavoastra si alte lichele de care partidul ar vrea sa se scape? daca va intereseaza cine va scriu in privat„, a scris Hategan Horea.

„Ma bucur si apreciez plecarea dumneavoastra. Sunt convins ca se va respira un aer mai curat in PNL Cluj”, a reactiat Dan Martin.

„Rusinos mod de a-ti incheia cariera politica, tocmai ti-ai aruncat la gunoi toate realizarile de care vorbesti. => unfriend/unfollow”, a scris Paul Barabas. 

Ramona Morea scrie: „Traseismul politic ar trebui interzis”.

In decembrie 2017, Marius Nicoara le cerea demisia guvernantilor PSD-ALDE, adica actualilor sai colegi de acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *