Liderul PSD Cluj, Horia Nasra, nu exclude o posibilă candidatură la fotoliul de primar al Clujului în 2020!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Președintele interimar al PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a declarat că nu exclude să îl contracandideze pe Emil Boc la alegerile locale din 2020.

În mod normal liderul unei filiale județene este cel care își asumă un asemenea demers, iar deputatul a lăsat să se înțeleagă că nu ar exclude o asemenea ipoteză, sugerând că principala promisiune va fi realizarea unei linii de metrou în Cluj-Napoca.

„Nu exclud nicio variantă. Cu siguranță, atât eu, cât și tânăra echipă de conducere a PSD Cluj vom sprijini membrii PSD care se luptă cu mafia gulerelor albe din județul Cluj și cu cei care au patronat toate înțelegerile pe sub masă și toate fărădelegile din municipiu și din județ: de la groapa de gunoi până la alte afaceri cu iz penal. Aici e un sistem bine închegat”, a declarat Nasra pentru PSNEWS.ro.

Pe de altă parte, Horia Nasra a dat de înțeles că Emil Boc ar putea fi reales cu sprijinul Uniunii Salvați România (USR).

„Acum, la nivel local, eu simt un ușor blat între PNL și USR, pentru că în ultimii doi ani nu am văzut ca USR-ul să facă opoziție. Liderii USR acum se ocupă exclusiv să facă opoziție PSD-ului la nivel național. Există probabil o înțelegere ca să-l susțină pe domnul Boc la primărie, iar asta i-ar spori șansele.

Însă având în vedere că noi ne-am propus să avem un candidat propriu din partea PSD (ceea ce la ultimele două alegeri n-am avut: în 2012, când eram în USL, l-am susținut pe Marius Nicoară, de la PNL, apoi în 2016 am susținut un independent – pe Octavian Buzoianu), eu cred că se va crea o emulație în organizație. Partea cea mai bună este că vom veni din timp cu un proiect pentru comunitate, nu cu 2 luni înainte de alegeri. Unul dintre aceste proiecte este introducerea metroului în Cluj, despre care vorbim de multă vreme”, a încheiat social-democratul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *