Daniel Buda şi-a anunţat candidatura pentru încă un mandat de europarlamentar

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Preşedintele PNL Cluj, Daniel Buda, şi-a depus candidatura în competiţia internă pentru un nou mandat de membru al Parlamentului European. 

„Prin votul şi încrederea acordată de cetăţeni la alegerile europarlamentare din anul 2014, timp de 4 ani, am avut şi am în continuare onoarea să reprezint România în cel mai important for democratic şi anume Parlamentul European. În această perioadă, în calitate de europarlamentar, membru al Comisiilor de Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Afaceri Juridice și Dezvoltare Regională, am participat la tot ceea ce presupune activitatea Parlamentului European şi al comisiilor, venind cu o serie de propuneri care să ușureze traiul de zi cu zi al cetățeanului european în general și al cetățeanului român în special”, a declarat Daniel Buda.

Liderul PNL Cluj a publicat şi un raport al activităţii sale din ultimii 4 ani în Parlamentul European, cât şi program de acţiuni viitoare. Materialul poate fi consultat AICI! 

„Am decis să candidez pentru un nou mandat de membru al Parlamentului European, dorind astfel să continui ceea ce mi-am asumat încă de la început: să apăr drepturile românilor în Europa! Cred cu tărie că România trebuie să fie reprezentată în Parlamentul European de politicieni care au confirmat de-a lungul timpului că vor şi pot să reprezinte cu onoare şi demnitate interesele românilor şi care să se lupte cu toate forţele pentru ca noi să fim trataţi în mod egal în raport cu orice stat european. România trebuie să demonstreze că este competitivă şi că are capacitatea de a face faţă provocărilor impuse de statutul de membru al Uniunii Europene iar acest lucru se poate realiza doar printr-o reprezentare profesionistă şi coerentă în forurile europene”, mai spune Buda.

Daniel Buda a fost ales europarlamentar în mai 2014, pe listele Partidului Democrat Liberal. Următoarele alegeri europarlamentare vor avea loc în 26 mai 2019. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *