Autostrada Comarnic – Brașov, „mărul discordiei” între Basescu și Ponta!

Politica nationala

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat pe Facebook un atac furibund la adresa fostului premier Victor Ponta, pe care îl acuză de incompetență pentru nefinalizarea autostrăzii Comarnic – Brașov. 

Viorel, ‘neputinciosul guraliv’ constructorul de autostrăzi!

Înţeleg că ‘neputinciosul guraliv’ Victor Viorel Ponta, doctor plagiator, a glăsuit că cel care l-a împiedicat să facă autostrada Comarnic – Braşov ar fi fost Băsescu.

Păi, să vedem. În 2000, când am plecat de la Ministerul Transporturilor, am lăsat la 4 benzi traseul de la Bucureşti până la Comarnic, iar tronsonul Comarnic – Braşov reabilitat, adică drumul consolidat şi la pante extins la trei benzi.

Oare pricepe ‘neputinciosul guraliv’? În anul 2000, Bucureşti – Comarnic avea patru benzi (scria pe semnalizări rutiere ‘aici sunt banii dumneavoastră’), iar Comarnic – Braşov era reabilitat. Pentru atât au fost bani la acea vreme, cînd nimeni nu ne înghesuia cu bani nerambusabili de la UE.

Mai mult, când ‘neputinciosul guraliv’ devenea premier, în mai 2012, guvernul Boc a lăsat terminată autostrada Bucureşti – Ploieşti.

În aceste condiţii, ‘neputinciosul guraliv’ şi ‘plagiator glorios’, pe numele său de scenă Victor Viorel Ponta, nu a fost capabil să construiască nici măcar un metru de drum la 4 benzi dincolo de Comarnic, deşi a fost premier din aprilie 2012 până în noiembrie 2015.

A minţit oamenii că măreşte acciza la combustibil ca să construiască autostrăzi, şi-a pus panarama de prieten, pe numele lui Dan Şova, ministru peste autostrăzi şi se angajau amândoi să doarmă în cort prin munţi până la terminarea autostrăzii Comarnic – Braşov.

Şi, când colo ce să vezi. ‘Neputinciosul guraliv’ a băgat banii din acciza suplimentară la combustibil în buzunarul clientelei PSD şi a pierdut şi cofinanţarea de la BEI + BERD.

Şi, uite aşa ‘neputinciosul guraliv’ a reuşit marea performanţă să nu facă în mandatul lui „glorios” nici măcar un metru de drum la patru benzi de la Comarnic spre Braşov.

Iar, dacă cineva l-a blocat pe Ponta să construiască autostrada Comarnic – Braşov, acel cineva se numeşte ‘incompetenţa proprie’. Sau poate spune ‘neputinciosul guraliv’, dacă tot are chef de vorbă, de ce au retras BEI şi BERD finanţarea pentru autostrada Comarnic –Braşov?”, a declarat Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *