Deputatul PNL Sorin Moldovan și-a prezentat raportul activității parlamentare după doi ani de la preluarea mandatului!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul PNL Cluj Sorin Moldovan și-a prezentat raportul activității parlamentare la doi ani de la preluarea mandatului.

Alesul clujean a ales să își prezinte raportul online, în format PDF, structurat pe 47 de pagini, din care nu lipsesc prezențele sale la Electric Castle, UNTOLD și alte evenimente organizate de administrația locală.

„Au trecut deja doi ani de când am preluat mandatul de deputat și este datoria mea să prezint un raport de activitate, deoarece consider că transparența este principiul care trebuie să guverneze activitatea oricărui politician.

Cetățeanul este mulțumit atunci când vede că oameni competenți lucrează în interesul său. Omul politic trebuie să fie în slujba cetățeanului și nu invers, iar pentru mine este o onoare să îi pot reprezenta pe clujeni în Parlamentul României”, a declarat Sorin Moldovan.

Raportul poate fi descărcat și consultat la adresa următoare: https://sorinmoldovan.ro/2ani-raport-de-activitate/.

„Ca și deputat pot să inițiez modificarea unei legi, să propun o lege nouă, să controlez activitatea instituţiilor statului, să depun întrebări sau interpelări şi să cer explicaţii de la diferite autorităţi, să răspund la sesizările cetăţenilor şi să încerc rezolvarea lor, fie direct, prin iniţiative legislative, fie indirect, prin dialogul cu alte instituţii.

În primii doi ani de mandat am avut 67 de luări de cuvânt la 55 de puncte din sumarele a 39 de ședințe, am depus 200 de întrebări și interpelări către instituțiile statului și am inițiat 83 de proiecte de lege din care 5 au fost promulgate ca legi de către Președintele României.

Am fost semnatarul a 19 moțiuni împotriva Guvernelor PSD-ALDE și a membrilor acestui guvern.

Sunt membru al Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Camera Deputaților și am ales să fac parte din această comisie fiindcă sunt un deputat tânăr și pot înțelege problemele tinerilor mult mai bine și mai ușor. Un alt motiv l-a reprezentat expertiza mea în domeniul  tineretului și sportului, ocupând în perioada 2009-2010 funcția de director, iar mai apoi în perioada 2010-2012 funcția de Subsecretar de Stat în Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului”.

Întregul raport poate fi parcurs AICI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *