Nasra îl acuză pe Tișe că vrea să vândă Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Sub titlul „Alin Păunel Tişe vrea să vândă aeroportul ?!? Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj nu este de vânzare!”, deputatul Horia Nasra, președinte interimar PSD Cluj, îl atacă pe președintele CJ Cluj, Alin Tișe, pe care îl acuză că vrea să vândă aeroportul. 

Redăm mai jos comunicatul PSD Cluj și declarația liderului filialei:

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, instituţie fanion a judeţului, atât din perspectiva operaţională, a numărului de călători, a fondurilor aduse la bugetul judeţului, cât şi prin suportul oferit dezvoltării turismului, mediului de afaceri şi în general economiei clujene, NU ESTE DE VÂNZARE!

„Faptul că Alin Tişe nu a negat dorinţa vânzării Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, semnalată într-o scrisoare oficială de liderul de sindicat al aeroportului şi având în vedere nevroza obsesiv-compulsivă a domnului Tişe faţă de directorul David Ciceo, în condiţiile în care directorului nu i se poate imputa aproape nimic din punct de vedere profesional, îi solicităm lui Alin Tişe explicaţii de urgenţă cu privire la oportunitatea şi legalitatea jocului de-a alba neagră cu membrii Consiliului de Administraţie.

De asemenea, Alin Păunel Tişe, preşedintele ZERO REALIZĂRI trebuie să ştie că nimeni nu-i va permite, nici măcar colegii săi de partid, să-şi bată joc de o instituţie performantă. Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj nu este de vânzare domnule Alin Păunel Tişe!”, a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Conform scrisorii semnate de liderul de sindicat: „Am suportat destul umilinţa de a fi acuzaţi mereu că avem alte interese decât buna funcţionare şi dezvoltare a Aeroportului, când de fapt interesul Preşedintelui Tişe este alungarea managementului și numirea unor persoane afiliate intereselor sale pentru a putea vinde sau concesiona Aeroportul. Reamintim opiniei publice întâlnirea pe care a avut-o Consiliul Judeţean Cluj cu reprezentanţii LIMAK Group, grupul care a construit noul aeroport din Istanbul. Credem că această decizie trebuie să aparțină comunității, nu unui grup de interese din cadrul Consiliului Judeţean Cluj sau unor interpuși ai Președintelui Tişe. După cum am citit și noi, Alin Tişe este printre cei mai bogați președinți de Consiliu Judeţean din România. Şi toate acestea din remuneraţia obişnuită a unui Președinte de for județean?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *