ALDE Cluj îl susține pe Călin Popescu-Tăriceanu să candideze la președinția României

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Organizația teritorială ALDE Cluj îl susține pe Călin Popescu-Tăriceanu să candideze la președinția României.

Delegaţia Permanentă Teritorială a ALDE Cluj, întrunită luni, 17 iunie 2019, a adoptat cu unanimitate de voturi Rezoluția de susținere a candidaturii președintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu pentru funcția de președinte al României.

ALDE Cluj și-a exprimat dorința de a susține „un viitor președinte capabil să îi unească pe români, un președinte cu adevărat european, care să facă față noilor provocări și presiuni internaționale și situației interne, din ce în ce mai inflamate„, potrivit unui comunicat de presă semnat de deputatul Steluța Cătăniciu.

ALDE Cluj consideră că România are nevoie de un președinte care să își cunoască și să își asume rolul constituțional de moderator, de apărător al intereselor, drepturilor și libertăților cetățenilor țării sale. Această persoană este Călin Popescu-Tăriceanu, președintele ALDE, căruia membrii ALDE Cluj i-au cerut să își anunțe cât mai repede intenția de a candida și să inițieze toate demersurile politice necesare pentru a beneficia de o susținere cât mai largă”, se mai arată în comunicatul remis de ALDE Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *