Viorica Dăncilă, desemnată candidatul PSD la alegerile prezidențiale! Au fost doar două voturi împotrivă

Politica nationala Slider

Viorica Dăncilă a fost aleasă candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale, marți, în Birou Politic Național. Urmează ca propunerea să fie validată în CEx. Au fost doar două voturi împotrivă, toți ceilalți lideri PSD votând pentru premier.

Viorica Dăncilă este desemnată oficial candidatul PSD la alegerile prezidențiale din această toamnă, informează Digi24, asta după ce Gabriela Firea a anunțat că nu mai candidează.

Primarul general al Capitalei a avut o discuție de 20 de minute cu Viorica Dăncilă și Mihai Fifor înainte de ședința CEX al PSD. În urma acestei discuții, susțin surse din conducerea partidului, nu s-a mai supus la vot și candidatura Gabrielei Firea pentru calitatea de prezidențiabil din partea PSD. 

Cei care au votat împotrivă sunt Paul Stănescu, liderul PSD Olt, și Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui.

Inițial, își anunțaseră înscrierea în competiția internă pentru prezidențiale: secretarul general al PSD Mihai Fifor, președintele executiv al PSD Eugen Teodorovici, deputatul Liviu Pleșoianu și senatorul Șerban Nicolae. Eugen Teodorovici și Mihai Fifor s-au retras, însă, din cursa internă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.