15 ianuarie 2021
VIDEO – Deputatul Horia Nasra, revoltat pe rușinea de drum județean DJ 150. „Cine răspunde domnule Tişe pentru acest dezastru?”

VIDEO – Deputatul Horia Nasra, revoltat pe rușinea de drum județean DJ 150. „Cine răspunde domnule Tişe pentru acest dezastru?”

Deputatul clujean Horia Nasra, președinte PSD Cluj, îi bate obrazul președintelui CJ Cluj, Alin Tișe, pentru rușinea de pe DJ 150, pe care îl compară cu „cimitirul auto”.

Nasra a realizat și un videoclip în care a prezentat rușinea de drum județean și îi acuză pe cei de la Consiliul Județean Cluj de impotență administrativă.

DJ 150 „Cimitirul Auto” care zi de zi găzduieşte maşinile clujenilor din  Câmpia Turzii, Viişoara, Ceanu Mare, Frata, Mociu, până în iarnă VA AJUNGE IMPRACTICABIL!

„Înţeleg că cei de la Consiliul Judeţean Cluj sunt impotenţi administrativ: în 2016, 2017, 2018 şi 2019 au promis reabilitarea drumului şi au demonstrat că nu au cuvânt, doar vorbe goale, doar promisiuni electorale deşarte, însă stimaţi clujeni, în două-trei luni drumul va ajunge impracticabil! Gropile se măresc lunar, măcar veşnicul cârpit să-l facă dar nici asta nu se întâmplă! Domnule Alin Tişe, chiar nu vă mai interesează deloc ce se întâmplă în judeţ?

Domnilor consilieri judeţeni, dumneavoastră în şedinţe chiar nu discutaţi aceste probleme? Chiar nu sunteţi interesaţi de situaţia drumurilor judeţene?”, a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

One thought on “VIDEO – Deputatul Horia Nasra, revoltat pe rușinea de drum județean DJ 150. „Cine răspunde domnule Tişe pentru acest dezastru?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *