Oana Murariu, președintele USR Cluj, despre demisia consilierului Adela Dehenes: ”Ea era de mai demult timp apropiată de PNL și practicile pe care noi nu le susținem”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul Oana Murariu, președintele USR Cluj, a remis o poziției pentru Clujul Politic după ce astăzi consilierul județean Adela Dehenes a demisionat din partid și s-a înscris la PNL. Dehenes a criticat dur conducerea filialei clujene.

”Ca principiu, regretăm plecarea oricărui membru al filialei. Anunțarea demisiei Adelei Dehenes din partid vine însă în contextul în care ea era subiectul unei proceduri și decizii de excludere din partid. Aceasta fusese luată în luna martie de Comisia Națională de Arbitraj și putea fi contestată până la finalul lunii aprilie, moment în care devenea executivă.
Chiar dacă Adela Dehenes și-a anunțat azi plecarea din USR, ea din păcate a ales de mai mult timp să fie mai apropiată de PNL și de practicile din administrația județeană pe care noi nu le susținem, decât de colegii din USR și viziunea noastră pentru Cluj. Acest lucru dusese și la demararea procedurii de excludere a sa din USR Cluj.
USR Cluj rămâne determinat să facă o opoziție constructivă și să se poziționeze ca singura alternativă credibilă la actuala administrație publică județeană, prin promovarea de soluții și proiecte concrete capabile care să stimuleze dezvoltarea fiecărei comunități locale din Cluj”, a transmis Murariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *