Viorica Dăncilă și-a lansat candidatura la prezidențiale în prima zi de campanie electorală: „Preşedinţia României a fost prea mult un turn de fildeş”. Liderul PSD, atac la Iohannis: „A sacrificat românii din ambiţia de a obţine un nou mandat”

Politica nationala Slider

Viorica Dăncilă şi-a lansat candidatura în prima zi de campanie electorală. Cele 10 priorităţi ale candidatului PSD: „Preşedinţia României a fost prea mult un turn de fildeş”/ Dăncilă, atac la Iohannis: A sacrificat românii din ambiţia de a obţine un nou mandat, potrivit Mediafax.

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidenţiale, a declarat, la lansarea programului de candidat, că are ca priorităţi dezvoltarea economică, incluziunea socială, transparenţa instituţiei prezidenţiale, infrastructura. Dăncilă l-a atacat pe Klaus Iohannis, candidat PNL la preşedinţie, spunând că acesta a fost cel mai „toxic” preşedinte, ce a sacrificat românii din ambiţia de a obţine un nou mandat.

Urmăriţi IMAGINI de la lansarea candidaturii la prezidenţiale a Vioricăi Dăncilă

Dăncilă anunţă cele 10 priorităţi. „Preşedinţia României a fost prea mult un turn de fildeş”

Candidatura mea este acum despre aşteptările şi speranţele fiecărui român. Este despre bunăstare pentru toţi şi creştetre pentru România. Este pentru a face din Administraţia Prezidenţială casa tututor românilor. Este despre modul în care ar trebui să fie aleşii noştri. Este despre a fi preşedinte cu sufletul, cu gândul şi cu fapt pentru fiecare român. Despre a nu lăsa pe nimeni în urmă la finalul fiecărei zile. Eu cred în lupta de zi cu zi a fiecărei instituţii e de a rezolva problemele cetăţenilor. Cred în România fără duble standarde faţă de diferite categorii sociale, în care soluţiile de tăieri de pensii şi salarii să nu se mai întâmple niciodată. Cred în educaţie şi servicii medicale de top. Cred în ordine şi siguranţă pentru fiecare român. Cred în România în care cinismul speculării dramelor românilor este taxat profund”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Am credinţa că a venit vremea ca o femeie să primească şansă să aducă echilibru, unul între instituţii, necesar bunăstării oamenilor. Lupta pe care o dau acum e pentru fiecare român care vrea să trăiască în pace, care vrea un trai mai bun şi stabilitate şi siguranţă pentru ţara sa. Preşedinţia României a fost prea mult un turn de fildeş în care aleşii s-au ascuns de popor, a fost un buncăr al jocurilor de culise. Îmi doresc să transform adminsitraţia ptrezidenţială într-un model al transparenţei”, a spus candidatul PSD.

Viorica Dăncilă şi-a anunţat şi priorităţile: „Voi lucra pentru o societate în care nimeni nu e lăsat în urmă. Voi susţine incluziunea socială reală. Câstigurile devin mai mari pentru societate, dacă nu se intervine din timp, dacă nu există un consens politic pentru creşterea calităţii vieţii tuturor românilor. Toţi românii trebuie să se bucure de dezvoltarea ţării. Voi promova performanţa economică în tandem cu cea socială. Avem nevoie de proiecte ample şi curajoase, de infrastructură la nivel local şi naţional. Nu voi negocia democraţia la nivel naţional, european sau interbnaţional. E datoria mea ca preşedinte să apăr şi să promovez modele democratice, atât în politica interna, cât şi în cea internaţională„.

Alte priorităţi anunţate de candidatul PSD:

– politica internaţională.

-România va găzdui cel puţin o instituţie oficială eurpoeană de prestigiu, precum şi organizaţii relevante în domeniul cercetării, educaţiei şi culturii

-transparenţa instituţiei: „Mă voi asigura că Palatul Cotroceni şi Adminsitraţia Prezidenţială vor funcţiona 24 de ore din 24 de ore, 7 zile din 7. Văd instituţia prezidenţială ca pe o cameră de urgenţă. Voi aduce cu mine o echipă de experţi şi profesionişti oameni care vor să lucreze din toată inima pentru România şi epntru români”.

Viorica Dăncilă: Avem un preşedinte care a sacrificat românii din ambiţia de a obţine un nou mandat

Voi lupta în această campanie pentru a scăpa România de cel mai toxic preşedinte pe care România l-a avut vreodată, un preşedinte care s-a întors împotriva românilor, care a blocat guvernul, care şi-a bătut joc de constituţie şi de deciziile CCR. Un preşedinte care a arunca România în haos doar pentru a îşi impune guvernul său. Un preşedinte care timp de 5 ani nu a făcut nimic pentru România. Avem un preşedinte care a sacrificat românii din ambiţia de a obţine un nou mandat”, a declarat Viorica Dăncilă.

Oamenii îi vor sancţiona şi la alegerile din toamnă şi la cele ce vor veni, pentru că niciun român nu vrea să trăiască în dispreţ. E datoria noastră să ne mobilizăm pentru a nu lăsa să facă acestei ţări tot răul de care sunt capabili”, a mai spus candidatul PSD la prezindenţiale.

Viorica Dăncilă: Aceste forţe cu care luptăm acum vor distrugerea PSD

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidenţiale, a declarat sâmbătă, la lansarea programului de candidat, că sunt forţe care vor distrugerea PSD, acesta fiind principalul scop şi nu preluarea guvernării. 

Vă mărturisesc că discursul pregătit pentru această zi arăta altfel până în ziua de joi. Ştiu că ceea ce s-a întâmplat v-a afectat şi vreau să ştiţi că vă înţeleg. Cu toate acestea, mă bucur din toată inima să văd că avem în continuare spiritul şi energia de luptător, că ele nu mor niciodată, indiferent de momentele pe care le traversăm. Acesta e momentul în care trebuie să înţelegem că nu trebuie să ne îndoim de puterea pe care o avem. Să stăm uniţi şi să luptăm umăr la umăr pentru ca PSD să fie din nou”, a declarat Viorica Dăncilă.

Nu vor fi simple bătălii de campanie, va fi un adevărat război în care trebuie să ne punem efortul, munca, inimile şi tot curajul de care putem da dovadă. Ca de fiecare dată când au crezut că ne-au înfrânt, dar ne-am întors mai puternici, mai organizaţi. Aceste forţe cu care luptăm acum vor distrugerea PSD, e singurul lor obiectiv. A fost primul pas”, a mai sus Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *