Organizața PSD Turda dizolvată peste noapte după ce deputatul Burciu a anunțat că votează guvernul Orban!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Biroul Politic Județean al PSD Cluj a decis, miercuri seara, de urgență, dizolvarea organizației Turda. Asta ca urmare a decizie deputatului Cristina Burciu, din Turda, că votează guvernul Orban. Lovitura primită de la Burciu a isterizat conducerea interimară a PSD Cluj.

Președinte al PSD Turda a fost numit controversatul om politic Alexandru Cordoș, un traseist politic, politician cu mari probleme penale în trecut, la DNA.

Deputata Cristina Burciu a fost revocată din funcția de președintă a organizației de femei a PSD Cluj.

Un alt membru al filialei PSD Turda revocat este Bogdan Bobic, din comisia de arbitraj.

Scandalul din PSD este în toi după ce Dăncilă a numit o conducere interimară acum o lună, ceea ce a dus la demisii și demiteri, atacuri la adresa primarilor din propriul partid si la adresa presei clujene. Atacată de conducerea interimară a PSD Cluj, Asociatia Profesionistilor din Presă Cluj a protestat vehement, trimițând scrisori la conducerea PSD și la Partidul European Socialist fără ca aceștia să răspundă. A răspuns însă celebra organizație Reporteres sains Frontiere care a adresat o scrisoare de protest conducerii centrale a PSD.

Ieri scandalul a izbucnit după ce Cristina Burciu a scris pe pagina sa de facebook că va vota Guvernul Orban, la nici 24 de ore după vizita electorală a candidatei la președinție PSD Viorica Dăncilă la Cluj Napoca.

Consider că decizia doamnei Burciu este una corectă.

Trebuie să înțelegem cu toții că nu mai putem să permitem ca răfuielile politice să afecteze soarta acestei țări! Pentru binele cetățenilor, trebuie să înțelegem că România are nevoie de un Guvern funcțional care să închidă bugetul, să adopte rectificarea și să realizeze un nou buget.

Ca primar al municipiului Turda, susțin o decizie corectă pentru binele comunității pe care o reprezint și pentru toți românii care în lipsa unui Guvern funcțional vor fi evident afectați de această stare de incertitudine, de lipsa bugetului de stat pentru anul viitor și de o situație în care nu își vor putea primi salarii pe finalul anului.

Mă așteptam la această reacție din partea conducerii PSD și mi-am asumat să apăr interesele cetățenilor cu orice preț”, a declarat, pe Facebook, primarul din Turda, Cristian Matei, atacat dur și el pe siteul deținut de președintele interimar al PSD Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *