Sub conducerea interimarului Liviu Alexa, PSD Cluj a înregistrat în turul 1 al prezidențialelor cel mai slab scor din istoria alegerilor

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Deputatul clujean Horia Nasra a anunțat astăzi după rezultatele alegerilor prezidențiale din primul tur că va relua activitatea de coordonare a campaniei electorale pentru turul 2, alături de deputatul Cornel Itu, după rezultatul dezastruos obținut pe județul Cluj și pe municipiu de conducerea interimară formată din Liviu Alexa, secretarul Mihai Mocanu și președintele executiv Adrian Mlădinoiu.

La nivelul județului Cluj, PSD a obținut un scor de 10,43% (37.214 voturi), iar la nivelul municipiului Cluj-Napoca 7.4% (14.040 de voturi).

„Social-democrația este reprezentată în turul II cu șanse mari de victorie. Felicitări Viorica Dăncilă ! Statistica avantajează candidatul de pe locul II și aici amintesc episoadele electorale din 1996 (Constantinescu obținea în primul tur 28,21%, apoi a câștigat al doilea tur cu 54,4%), 2004 (Băsescu obținea în primul tur 33,92%, apoi a câștigat al doilea tur cu 51,23%) și 2014 (Iohannis obținea în primul tur 30,37%, apoi a câștigat al doilea tur cu 54,4%) prin urmare schimbarea președintelui de weekend, ”zero realizări”, este foarte posibilă !

Este cât se poate de clar că moralitatea pusă în vitrina electorală și predicată de oamenii noi, perfecții care care nu greșesc, este într-un regres evident. De ce? Pentru că liderii USR PLUS au o capacitate ieșită din comun, în a arăta cu degetul, specializați în critica de exterminare dar în același timp fug de guvernare și de orice formă de responsabilitate. Echipa Barna & Cioloș nu depășește perioada pubertății în politică.

La Cluj, din păcate, situația PSD este catastrofală: 10,43%… ESTE CEL MAI SLAB SCOR DIN ISTORIA ALEGERILOR obținut de noi în JUDEȚUL CLUJ și MUNICIPIUL CLUJ-NAPOCA, inclusiv un scor mai MIC decât cel obținut la europarlamentare. Cei trei intruși cocoțați în filială au reușit să distrugă definitiv organizația municipală… Să dizolvi conduceri de organizații municipale în plină campanie electorală, doar pentru unicul motiv că ești tratat ca un intrus, este un gest de sinucidere politică, să te cerți cu numeroși aleși locali și să excluzi primari este absolut stupid. Să jignești presa și să nu-ți ceri scuze, să-ți jignești cei trei deputați social-democrați de Cluj, sunt alte comportamente de neînțeles…

Sigur, de la un individ care jignește pe toată lumea, după ce se filmează că bea spirt, nu poți să ai așteptări. De la un pseudo-securist care amenință și care aruncă câtă o vorbă de duh, parașutat fără trecut și fără viitor în organizație iar nu poți să ai așteptări…. Cât despre domnul consultant politic, la ce strategii te poți aștepta? Vă spun eu la ce: facturier politic de primă mână!

De astăzi, voi relua la nivel de coordonare activitatea de campanie, alături de colegul meu Cornel Itu, acești trei intruși fiind lipsiți de legitimitate și inteligență”, a scris Nasra pe pagina sa oficială de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *