FOTO – Ce spun liderii Alianței 2020 USR-PLUS Cluj după ce Dan Barna a ratat turul 2 al prezidențialelor!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Alianța USR-PLUS 2020 a fost singura forță politică care a invitat oficial presa să vadă împreună cu liderii filialei exit-poll-urile.

Dezamăgirea a fost mare la sediul filialei USR-PLUS Cluj, alianța care a castigat pe judetul Cluj cu 40 la suta la europarlamentare.

Emanuel Ungureanu, Cătălin Sălăgean, Mihai Goțiu, Elek Levente, lideri USRPLUS, după anunțarea exit pol-ulrilor/ Foto ClujulPolitic.ro

Declaratii azi noapte la sediul USR:

Cătălin Sălăgean, președinte judet USR Cluj:

Multumim celor care l-au votat pe Dan Barna, multumim diasporei pentru mobilizare. Eu nu am votat niciodata PSD si nici colegii mei, acesta e mesajul meu pentru Tur 2. Vom analiza ce s-a intamplat si vom merge mai departe, vom lupta in continuare. Indiferent de rezultatul de astăzi, suntem o opțiune serioasă pentru următoarele cicluri electorale.

Simona Cristea, președinte județean PLUS:

Indiferent de rezultatul final, nu vom aborda acest rezultat ca pe o înfrângere, ci doar ca pe o provocare și o motivație suplimentară pentru a merge mai departe.

Momentul exit poll-ului

Mihai Goțiu, senator USR Cluj

Că ar fi fost Dacian Cioloș, că ar fi fost Dan Barna, că e un om sau altul contează mai puțin. Foarte mult contează echipa cu care se merge înainte. Vom lupta în continuare pentru locale

Goțiu, despre tineri:

Am văzut că s-au implicat și au votat la alegerile europarlamentare. Am văzut că s-au implicat și au votat la alegerile prezidențiale. Aș dori să îi rog să-și facă flotant, să-și facă buletin de Cluj, pentru că e esențial să se implice în continuare în viața orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *