Cioloș, Partidul PLUS, la Cluj: „Nu rupem alianța politică cu USR, o întărim. Clujul trebuie dus la un alt nivel, propunem contracandidat la Boc, care a făcut treabă bună aici”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Președintele Plus, Dacian Cioloș, a susținut duminică, 17 noiembrie, o conferință de presă după ședința regională de la Cluj-Napoca. El a declarat că Alianța USR-Plus va avea candidat pentru Primăria Cluj-Napoca, la întrebarea reporterului Clujul Politic.

„Clujul s-a dezvoltat foarte bine și e un model pentru orașele mari. Domnul Boc a obținut rezultate bune și noi credem că se pot obține rezultate și mai bune.

Clujul este victima propriului succes. Succesul pe care îl are Clujul vine cu anumite neajunsuri care trebuie rezolvate, legate de circulație, poluare, aglomerația pe care o vedem, extinderea orașului și conectarea de cele din jur. Noi credem că avem șanse și perspective foarte bune în toate orașele mari. Avem o strategie pentru mediul rural, pentru că în mediul urban avem perspective foarte bune. Vom pregăti candidat pentru toate aceste localități mici. Avem în fiecare filială un responsabil, care trebuie să coordoneze acest proiect”, a  afirmat Cioloș.

El a mai afirmat că propune Birourilor Permanente USR-PLUS un program în trei puncte printre care un guvern din umbră, monitorizarea acțiunii politice a guvernului Orban propunerea de idei și soluții și pregătirea unui program național de guvernare.

De asemenea, Cioloș a refuzat să răspundă ce ar face dacă ar fi fost candidatul USR-PLUS în turul 2 al prezidențialelor, dacă ar fi acceptat o dezbatere cu Viorica Dăncilă, candidatul PSD, dar a spus elegant că „în democratie orice dezbatere e un plus înainte”.

Ciolos a refuzat să răspundă la orice întrebare incomodă, ocolind diplomat răspunsurile privind eșecul lui Dan Barna, candidatul alianței politice USR-PLUS la alegerile prezidențiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *