Se pregătește primul contracandidat pentru Emil Boc la Primăria Clujului: deputatul USR Emanuel Ungureanu

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul clujean USR Emanuel Ungureanu, vicepreședinte în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților, a luat decizia de a candida pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca. Și a făcut primul pas, și-a depus candidatura în competitia internă din USR. Acesta a susținut că vrea să aduca un suflu nou in administratia locala.

Emanuel Ungureanu a declarat, vineri, ca va incerca sa aduca solutii concrete la marile probleme ale orasului, cum ar fi cele de trafic sau spitalele mizere.

Mi-am depus candidatura in competitia interna din USR pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din 2020, alaturi de inca un coleg din filiala. Dupa ce USR va desemna candidatul, va avea loc o competitie cu candidatul PLUS, pentru stabilirea candidatului unic al Aliantei USR PLUS. Eu am decis sa candidez din dorinta de a aduce un suflu nou in administratia locala si solutii concrete, care pot fi puse in aplicare imediat pentru marile probleme ale orasului, cum sunt traficul infernal, spitalele mizere, lipsa unor spatii de joaca adecvate pentru copii, construirea de noi crese, locuintele sociale, dar si stoparea haosului din urbanism„, a spus Ungureanu, citat de ziare.com.

Deputatul Emanuel Ungureanu si celalalt membru al partidului, Daniel Burcut, si-au sustinut, vineri seara, candidaturile in fata colegilor din USR Cluj.

Candidatul unic al Aliantei USR PLUS la Primaria Cluj-Napoca va fi stabilit pana in februarie 2020.

Din 2012, primar al orasului Cluj-Napoca este fostul premier Emil Boc (PNL).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *