Paleologu, de partea lui Iohannis: „Votez împotriva Vioricăi Dăncilă! Mă aștept la un scor zdrobitor”

Politica nationala

Theodor Paleologu a anunțat joi seară că va vota cu Klaus Iohannis în turul 2. Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul candidat la președinție, susținut de PMP, a spus că votul în turul 2 e unul împotrivă, iar el va vota împotriva Vioricăi Dăncilă.

De asemenea, Paleologu îi îndeamnă pe susținătorii săi să facă același lucru, făcând și previziunea că Viorica Dăncilă va fi învinsă cu un “scor zdrobitor”.

„Duminică îmi voi exercita dreptul de vot. Nu voi vota pentru. Voi vota împotrivă: împotriva doamnei Dăncilă. Repet ce am spus mereu: în primul tur alegi, în al doilea elimini. N-am nici un dubiu că majoritatea covârşitoare a celor care m-au votat au luat deja aceeaşi decizie pe cont propriu. Mă aştept la un scor zdrobitor„, a scris Theodor Paleologu.

În primul tur candidatul PMP s-a clasat pe locul 5, după Mircea Diaconu, câștigând 5,7% din voturile valabil exprimate.

Acest rezultat care este la fel cu scorul partidului a provocat reacții critice din partea deputatului PMP Robert Turcescu care a l-a atacat pe Paleologu.

Klaus Iohannis, în cazul în care prezența la urne se situează în jurul cifrei de 45%, are prima șansă de a obține cel de-al doilea mandat de președinte al României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *