TUPEU. Jigniri aduse de liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, către o persoană care l-a huiduit: „Măi tembelule, măi!”

Politica nationala

Președintele PSD Vaslui a fost huiduit la sfârșitul discursului pe care l-a susținut, duminică, la ceremoniile dedicate Zilei Naționale din Vaslui, relatează Mediafax. Auzind reacția unei persoane din public, care l-a fluierat, Dumitru Buzatu a replicat Măi tembelule, măi!.

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a menționat în timpul discursului său de la ceremoniile dedicate Zilei Naționale, la Vaslui, că trebuie „întărit sentimentul național în contextul european”.

„Dacă noi, cei de astăzi, vom reînnoi aceste legăminte și ne vom aduce aminte de fiecare dată și vom transmite generațiilor care urmează misiunea de a continua, de a întări sentimentul național în contextul european, de a duce mai departe eforturile acelora care s-au jertfit pentru țara lor, atunci înseamnă că și noi ne-am îndeplinit misiunea. Tuturor celor prezenți, La mulți ani! La mulți ani, România! La mulți ani, români!„, a spus Dumitru Buzatu.

La finalul discursului, o persoană din public l-a huiduit pe liderul PSD Vaslui. Reacția acestuia a fost: „Măi tembelule, măi!„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *