Noul lider al PSD, Marcel Ciolacu, l-a pus cu botul pe labe pe „interimarul” Liviu Alexa, avertizându-l să renunțe la limbajul suburban! Deputații clujeni Nasra și Itu, membri în conducerea PSD Cluj

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Președintele interimar al PSD Cluj, Liviu Alexa, a fost pus cu botul pe labe de noul președinte interimar al partidului, Marcel Ciolacu, în cadrul ședinței de miercuri a Comitetului Executiv al PSD (CEx).

Potrivit unor surse din cadrul PSD București, Ciolacu l-a avertizat în CEx-ul de astăzi pe Alexa să renunțe la limbajul suburban pe care l-a afișat în spațiul public și la jignirile aduse jurnaliștilor, politicienilor și clujenilor.

Noul lider al PSD l-a anunțat pe „interimarul” de la șefia PSD Cluj că va trebui să lucreze cu deputații Horia Nasra și Cornel Itu, care sunt membri în conducerea filialei județene și parlamentari clujeni PSD.

Fostul jurnalist transformat în lider de partid riscă excluderea din PSD dacă va recidiva și va continua să folosească un limbaj de mahala.

Marcel Ciolacu ar putea veni la Cluj pentru a face ordine în filiala județeană, însă nu a anunțat când se va întâmpla acest lucru, au confirmat pentru Clujul Politic surse din cadrul PSD București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *