Orban: „Dorim să ajungem la alegeri anticipate. Propunerile de guvern trebuie să pice”

Politica nationala

Ludovic Orban a declarat că există posibilitatea ca Guvernul să fie învestit cu voturile PSD. El a adăugat că programul de guvernare cu care va veni luni în Parlament va reflecta obiectivele pe care PNL şi le asumă, scrie MEDIAFAX.

„Luni am convocat Biroul Politic al PNL, voi prezenta programul de guvernare actualizat. Trebuie să scoatem din programul de guvernare destul de multe, adică ceea ce am rezolvat şi evident să adăugăm câteva obiective noi. (…) Reflectă obiectivele pe care şi le asumă PNL. Nu sunt convins că va pica. De aceea sunt desemnat eu. Există şi posibilitatea să fie învestit guvernul cu vorturile PSD, adică a celor care au iniţiat moţiunea de cenzură ca să ne dea jos„, a spus Ludovic Orban, la TVR.

Premierul interimar a subliniat că România nu se află într-o criză politică, însă cetăţenii trebuie să aleagă o altă majoritate parlamentară.

„Dorim să ajungem la alegeri anticipate. Propunerile de guvern trebuie să pice. Nu suntem într-o criză, suntem într-o situaţie în care ca să fim siguri că mergem pe drumul corect avem nevoie ca cetăţenii să aleagă un Parlament care să îi reprezinte cu adevărat”, a adăugat Orban.

Liderul PNL a susţinut că liberalii vor fi prezenţi în plen, însă nu vor vota învestirea guvernului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *