Controversatul Seplecan devine Președinte al Partidului Verzilor

Controversatul politician clujean Mihai Seplecan a devenit Președinte al filialei Cluj a Partidului Verzilor. Acesta este la al treilea partid, după PRM și PNL.

S-a înființat Organizația Județeană Cluj a Partidului Verde, al cărui Președintele (la nivel național) este actorul de teatru și de film și realizatorul de emisiuni de televiziune Florin Călinescu.

Partidului Verde care este membru al Partidului Verde European (Verzii Europeni).

La Organizația Județeană Cluj a Partidului Verde au aderat cele 35 organizații comunale, membrii și conducerea demisionarilor din Partidul Ecologist Român.

Conducerea Organizației Județeane Cluj a Partidului Verde:

Președinte: Mihai Seplecan, fost președinte al Consiliului Județean Cluj
Secretar General: Bogdan Gârbovan, fost militar în armata franceză (Corp Legiunea Străină), timp de 20 de ani, și fost sportiv de performanță

Conducerea Organizației Municipale Cluj-Napoca a Partidului Verde, care este formată din:

Președinte: Raul Gadola, om de afaceri

Secretar General: Bogdan Costea, fost Director al Gărzii de Mediu Cluj și fost Director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitara Eco-Metropolitan Cluj.

Din cele două birouri executive (județean și municipal) fac parte: foști sportivi, doctori, avocați, tineri ecologiști, pe care îi vom
prezenta cu proxima ocazie.

Până la finalul lunii Partidul Verzilor Cluj va definitiva candidaturile pentru funcția de primar al mun. Cluj-Napoca, pentru cea de Președinte al Consiliului Județean Cluj, pentru consiliile locale și pentru Consiliul Județean Cluj.

În acest moment, Partidul Verde are constituite 35 de organizații la nivel județean. Obiectivul  constă în stabilirea candidaților pentru fiecare comună din județul Cluj, pentru Municipiul Cluj-Napoca,
pentru județul Cluj, cu scopul de a ocupa cât mai multe funcții de consilieri locali, consilieri județeni, primari și viceprimari.

„Promovăm un oraș și un județ VERDE, curat, încurajând colectarea selectivă a deșeurilor, oprirea defirșărilor masive, înființarea de parcuri și spații verzi, diminuarea poluării, sprijinirea sectorului agricol şi a fermierilor și promovarea agriculturii ecologice, promovarea tehnologiilor verzi, non-poluante şi a surselor regenerabile de energie, promovarea protecției animalelor și combaterea cruzimii față de acestea, trezirea conștiinței în oameni  și scoaterea în lumină a Adevărului și apărarea acestuia„, susține Seplecan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *