Un independent pentru cea mai mare comună din România. Ovidiu Păslariu și-a depus oficial candidatura la Primăria Florești: „Floreștenii merită primar un om simplu”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Un cetățean simplu care nu a mai făcut niciodată politică, Ovidiu Păslariu, s-a hotărât să candideze pentru funcțiile de primar sau consilier local la Primăria Florești la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Ajutat de câțiva prieteni, voluntari și tineri, Păslariu a strâns, zilnic, stând in ploaie și în soare, semnăturile necesare candidaturii sale și a depus dosarul la primărie pentru a se regăsi pe buletinul de vot la scrutinul din 27 septembrie.

Multumesc tuturor celor care au incredere in mine, si mi-au acordat si au acordat Florestiului sansa pe care o asteptam cu totii, astazi odata cu depunerea candidaturii mele pentru functia de primar si consilier local.

Doar uniti putem reconstrui si moderniza Florestiul si putem incerca sa tinem cont de problemele tuturor oamenilor ce locuiesc in el.

Curand veti afla si prioritatile viitorului primar Ovidiu Păslariu, in ceea ce priveste infrumusetarea si decongestionarea Florestiului„, a declarat Ovidiu Păslariu pe Facebook, care este administratorului Asociației Ștergem Lacrimi, alături de care s-a implicat în zeci de acțiuni caritabile.

Floreștenii merită primar un om simplu, din comunitate, independent fără susținerea partidului, care cunoaște problemele reale cu care ne confruntăm în fiecare zi.

Un pas mic pentru Ovidiu Păslariu, un pas urias pentru Floresti„, a anunțat acesta.

1 thought on “Un independent pentru cea mai mare comună din România. Ovidiu Păslariu și-a depus oficial candidatura la Primăria Florești: „Floreștenii merită primar un om simplu”

  1. E omul lui Sulea, la fel ca multi alti candidati. Acest independent e acelasi care a incercat sa intimideze pe cei care strangeau semnaturi acum cativa ani pentru demiterea lui Sulea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *