ALEGERI LOCALE 2020: Candidatul PNL la Primăria Cluj-Napoca, Emil Boc, la urne: „Am votat cu echipa care este capabilă să unească, nu să dezbine”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Candidatul PNL la Primăria Cluj-Napoca, actualul edil Emil Boc, favorit pentru al cincilea mandat în fruntea orașului, a votat astăzi la ora 11:00, la Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu” din Zorilor, alături de soția sa, Oana, dar și de Alin Tișe, Dan Tarcea, Daniel Buda sau Florin Stamatian.

„Sănătatea democraţiei se asigură prin alegeri. Au înţeles menirea democraţiei, care poate fi asigurată doar din vot.

Îmi amintesc că acum 100 de ani, strămoşii noştri, în timpul gripei spaniole, au mers cu mască și un șirag de usturoi la gât la Alba Iulia ca să înfăptuiască Unirea de la 1918. Românilor, oricât le-a fost de greu, nu au abandonat dreptul fundamental, de a-şi face datoria faţă de ţară. Astăzi a vota înseamnă să îți faci datoria ca cetățean și să alegi așa cum crezi de cuvință.

Se votează în siguranță, este sigur să mergi la vot, toate echipamentele sunt asigurate, circuitele sunt stabilite, măsurile de protecție sunt respectate, acest lucru nu ar fi posibil fără implicarea unui foarte mare număr de oameni, de la președintele BEJ până la ultimul om din secția de vot.

Am votat o echipă capabilă să unească, nu să dezbine, care are misiunea şi proiectele necesare să menţină Clujul pe primul loc, să aducă în continuare investiţii şi locuri de muncă bine plătite la Cluj, care menţine Clujul în Liga Campionilor în materie de inovare, cu acea echipă care se asigură că în oraş nimeni nu e uitat, acea echipă care fructifică avantajele competitive ale Clujului. Acest oraş este puternic datorită oamenilor lui, iar această echipă ştie să pună pe primul loc talentele”, a declarat Boc.

1 thought on “ALEGERI LOCALE 2020: Candidatul PNL la Primăria Cluj-Napoca, Emil Boc, la urne: „Am votat cu echipa care este capabilă să unească, nu să dezbine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *