Surpriza pregătită de PMP Cluj pentru parlamentare. Fostul fotbalist Dorinel Munteanu va candida pentru Senat

Fostul internațional Dorinel Munteanu a lăsat fotbalul pentru politică. Acesta a fost anunțat pe primul loc pe listele PMP Cluj pentru Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie, a anunțat servuscluj.ro.

Informația a fost confirmată și de președintele partidului, Eugen Tomac.

„Există o premieră importantă – PMP intră în această competiție fără importuri. Suntem partidul care nu a importat niciun parlamentar de la alte partide, oameni care pe ultima sută de metri au venit aici, în curtea PMP, și ne-au implorat să-i luăm pe listele noastre pentru a aduce plus-valoare”, spune Eugen Toman, citat de digi24.ro.

„Cunoscutul fotbalist Dorinel Munteanu va deschide lista senatorilor PMP în județul Cluj”, a precizat Eugen Tomac.

După ce a ușuat la alegerile locale, unde a candidat pentru Consiliul Local Galați din partea PMP, neobținând numărul necesar de voturi, Dorinel Munteanu este aruncat în teren pe listele PMP Cluj la Senat.

Dorinel Munteanu a evoluat în cariera de jucător atât pentru CFR Cluj cât și pentru Universitatea Cluj, formații pe care le-a și antrenat.

Munteanu este cel mai selecționat jucător român din toate timpurile, cu 134 de meciuri în tricoul primei reprezentative și a reușit 16 goluri. Acesta a participat ca internațional la turneele finale de Cupă Mondială în 1994 și 1998, precum și la turneele finale ale Campionatului European din 1996 și 2000.

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *