Surpriza pregătită de PMP Cluj pentru parlamentare. Fostul fotbalist Dorinel Munteanu va candida pentru Senat

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Fostul internațional Dorinel Munteanu a lăsat fotbalul pentru politică. Acesta a fost anunțat pe primul loc pe listele PMP Cluj pentru Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie, a anunțat servuscluj.ro.

Informația a fost confirmată și de președintele partidului, Eugen Tomac.

„Există o premieră importantă – PMP intră în această competiție fără importuri. Suntem partidul care nu a importat niciun parlamentar de la alte partide, oameni care pe ultima sută de metri au venit aici, în curtea PMP, și ne-au implorat să-i luăm pe listele noastre pentru a aduce plus-valoare”, spune Eugen Toman, citat de digi24.ro.

„Cunoscutul fotbalist Dorinel Munteanu va deschide lista senatorilor PMP în județul Cluj”, a precizat Eugen Tomac.

După ce a ușuat la alegerile locale, unde a candidat pentru Consiliul Local Galați din partea PMP, neobținând numărul necesar de voturi, Dorinel Munteanu este aruncat în teren pe listele PMP Cluj la Senat.

Dorinel Munteanu a evoluat în cariera de jucător atât pentru CFR Cluj cât și pentru Universitatea Cluj, formații pe care le-a și antrenat.

Munteanu este cel mai selecționat jucător român din toate timpurile, cu 134 de meciuri în tricoul primei reprezentative și a reușit 16 goluri. Acesta a participat ca internațional la turneele finale de Cupă Mondială în 1994 și 1998, precum și la turneele finale ale Campionatului European din 1996 și 2000.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *