Deputatul clujean Emanuel Ungureanu, „adoptat” de USR Buzău, unde va candida pentru un nou mandat

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu și-a găsit o listă unde să candideze pentru al doilea mandat în Camera Deputaților. Acesta va deschide lista de candidați a USR Buzău, la alegerile din 6 decembrie.

„Am fost adoptat. La invitația colegilor din filiala USR-PLUS Buzău voi deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților. Alături de colegul meu de la Plus Buzău, Mihai Moraru, locul 1 pentru Senat, vom construi o echipă puternică care să reprezinte interesele cetățenilor din acest județ. Voi rămâne o voce puternică care apără interesele pacienților din Buzău, Cluj sau orice localitate a României. Am demonstrat în ultimii 4 ani că vreau și pot să schimb sistemul sanitar în bine. Vă îndemn, așa cum am făcut-o și acum câteva zile, alături de colegii mei Claudiu Nasui și Cristina Prună să semnați pentru Alianța USR-PLUS listele de candidați acolo unde aceștia v-au convins de competențele și preocuparea lor pentru binele comunității. Eu rămân același om hotărât să lupt cu toată energia și resursele pentru un sistem sanitar fără corupție, în care pacientul și personalul medico-sanitar să fie respectați și ocrotiți! Rămânem aproape!”, a declarat Ungureanu.

Emanuel Ungureanu se află la primul mandat de parlamentar din partea USR Cluj și a fost, în ultimii 4 ani, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților. El a fost inițiatorul unor proiecte importante pe zona sănătății, cea mai importantă dintre ele fiind o nouă lege a transplantului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *