ALDE Cluj a fuzionat prin absorție cu Pro România Cluj

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

 

Liderii PRO România Cluj și ALDE Cluj își anunță alegătorii că, în urma fuziunii dintre cele două partide, toți candidații lor de la aceste alegeri intră sub umbrela PRO România, iar un nou statut va fi aprobat la Congresul ce se va desfășura online înainte de campania electorală. De altfel, listele de candidați pentru parlamentare au fost depuse deja de către PRO România Cluj, iar o parte dintre candidați provin de la ALDE.

Norica Nicolai, europarlamentar și președinte ALDE Cluj, declară:

 

”Ne dorim ca toți alegătorii noștri să știe, în primul rând, că dacă pun ștampila pe PRO România, votează de fapt și candidații ALDE și creditează proiectele ALDE. În urma fuziunii, noi rămânem fideli principiilor liberale, iar PRO România militează în continuare pentru o serie de politici sociale. Împreună, suntem o alternativă credibilă și echilibrată de care scena politică are mare nevoie în acest moment.”

Și liderii PRO România Cluj sunt încrezători că, în urma fuziunii, va crește încrederea electoratului în proiectele viitoare ale noii formațiuni politice:

”Ideologia social-liberală a fost de la început cartea pe care a mizat PRO România, iar acum, în urma fuziunii cu ALDE, beneficiem de și mai multă expertiză și know-how pe zona de politici economice liberale, iar acest lucru se va reflecta în proiectele viitoare, inclusiv în politicile anti-criză la care se lucrează în prezent la nivelul conducerii partidului. Sunt optimist și am încredere că venim exact cu acele resurse de care e nevoie pentru a constitui o opoziție serioasă, bine pregătită și constructivă. Blatul dintre PSD și PNL va fi sub lupa noastră”, subliniază Remus Lăpușan, candidat al PRO România la Camera Deputaților.

Pe listele PRO România Cluj pentru Parlamentul României, depuse în urmă cu o săptămână, au fost incluși și următorii candidați care provin din ALDE: Ștețcu Gabriel, Pleșa Iulian Ionel și Sonica Eusebiu-Daniel la Camera Deputaților și Gribar Tiberiu la Senat.

 

Partidul PRO România Social-Liberal va avea o viziune liberală în economie și de incluziune și echitate în ceea ce privește educația, sănătatea și sistemul social.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *