Fostul ministru Aurelia Cristea, infectată cu COVID19

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Fostul ministru PSD, clujeanca Aurelia Cristea, este infectată cu COVID-19, anunță aceasta pe contul de facebook.

Cristea este în prezent membru Pro România, dar nu a ieșit în public în actuala campanie electorala, fiind discretă.

”Initial am vrut sa scriu ca sunt intr-o relatie , dar aici pe facebook relatiile sunt setate cu inimioare ( poate nu m-am priceput eu)
Relatia mea nu e insa una de iubire ci una de lupta cu COVID-19.
A 6-a zi. Nu este o forma grava, dar nici placuta nu a fost pana acum.

Am respectat toate masurile, am purtat masca, am evitat deplasari in oras si intalniri, am lucrat de acasa. Nu stiu cum ne-am ales cu virusul, medicii spun ca e transmitere comunitara, sunt multi asimptomatici.

M-am testat imediat ce am avut simptome si m-am autoizolat. Ne ingrijim acasa, trei membri ai familiei. Asteptam rezultatul pentru al patrulea. Unul singur e negativ pana acum.

Ce vreau sa spun este ca evolutia este diferita de la o zi la alta, pe cand crezi ca esti mai bine te loveste din nou. O sa fie bine!

DSP Cluj, Medicul de familie, Spitalul de Boli infectioase Cluj au fost interlocutori de nadejde in aceasta perioada. Vreau sa le multumesc pe aceasta cale pentru profesionalism si empatie.

Aveti grija de voi, de cei dragi! Sanatate tuturor! Si continuati sa respectati masurile de prevenire!”, a scris Cristea pe facebook.

Un alt politician important al Clujului, Vasile Dîncu, de la PSD, este infectat, e asimptomatic și se află în autoizolare. Dîncu e și candidat la Senat, dar face campanie de acasă, online.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *