Ioan Rus: ”Singurul partid care și-a asumat programatic ieșirea din această criză este, fără echivoc, PRO ROMÂNIA”

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

”Singurul partid care și-a asumat programatic ieșirea din această criză este, fără echivoc, PRO ROMÂNIA”, susține într-o declarație remisă Clujul Politic, Ioan Rus, fost ministru și membru Pro România.

PROmisiunea PRO România prevede un plan anticriză, menit să asigure protecție pentru românii cu venituri mici și susținere pentru IMM-urile românești. Planul va fi pus în aplicare de către Victor Ponta, odată ce acesta va obține susținerea politică necesară pentru un noumandat de primministru.

 Ioan Rus, om de afaceri cu bogată experiență politică, cel care a deținut și unul dintre cele mai prolifice mandate de ministru de Interne, se numără printre liderii-cheie care își declară public susținerea pentru PRO România și pentru nominalizarea lui Victor Ponta ca premier.

„Ne aflăm în pragul unei hotărâri grele, care va decide soarta României noastre pentru următorii patru ani. Avariată de criza pandemică, campania electorală a adus puțină lumină în întunericul dens al unui haos administrativ numit guvernare. Dureroasele crize cotidiene s-au cronicizat, ard spitalele, piere speranța de viață, în schimb cresc primejdios datoriile țării, împovărându-ne financiar pe fiecare dintre noi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *