Alexandru Cordoș, candidatul PSD Cluj la Camera Deputaților, invitat la Clujul Politic LIVE!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Candidatul PSD Cluj la Camera Deputaților, Alexandru Cordoș, președinte interimar al filialei județene, a fost ultimul invitat al emisiunii online cu profil electoral Clujul Politic LIVE!.

„Este o campanie atipică pentru că ne-am obișnuit să ne întâlnim cu oameni, să le ascultăm problemele, să ne spunem noi programele noastre. Acum este puțin mai greu pentru că nu putem să ne întâlnim în această pandemie și să păstrăm rigoriile prevăzute de lege. Și atunci trebuie să ne adresăm online, să ne adresăm prin telefon și să ne întâlnim mai puțini”, a declarat Alexandru Cordoș, președinte PSD Cluj.

„M-am reîntors în Partidul Social Democrat, deși eu sunt imediat de după revoluție în acest partid. Am avut o perioadă de câțiva ani în care am ales să rămân în afara politicii, dar sigur pentru o scurtă perioadă de timp am fost la un alt partid, care colabora cu PSD și avea aceleași viziuni.

Experiența mea și a multora spun că partidele mici nu țin, iar politica se face în partidele mari, care ne pot influența viața. M-am retras și am rămas la catedră, am consolidat activitatea profesională. A apărut această oportunitate de schimbare națională a PSD, a PSD Cluj, pentru că activitatea PSD Cluj din ultimii 5 ani a lăsat de dorit la nivelul de management și la nivelul de implicare. Provocarea nouă este această echipă de acum, alături de profesorul Vasile Dâncu, care la ora actuală este unul dintre cei mai importanți și mai puternici oameni politici din România și cu siguranță primul și cel mai important om politic din Transilvania. Cele mai importante decizii se iau de oameni puternici, oameni care sunt ascultați la rândul lor, iar Vasile Dâncu este unul dintre ei”, a declarat președintele interimar al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, candidat la Camera Deputaților.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *