19 ianuarie 2021
Ovidiu Cîmpean, candidat PNL Cluj la Camera Deputaților: „Am votat pentru o echipă care poate să ducă Clujul la un alt nivel”

Ovidiu Cîmpean, candidat PNL Cluj la Camera Deputaților: „Am votat pentru o echipă care poate să ducă Clujul la un alt nivel”

Candidatul PNL Cluj la Camera Deputaților, Ovidiu Cîmpean, și-a exprimat votul astăzi, iar la ieșirea de la urne a declarat că a votat pentru o Românie europeană și modernă și pentru acea echipă responsabilă care poate duce Clujul la un alt nivel.

„Am votat pentru o Românie europeană și modernă, pentru o echipă responsabilă care poate să asigure modernizarea sistemului de sănătate, a infrastructurii educaționale și a celei de transport. Am votat pentru o echipă care poate să ducă Clujul la un alt nivel.

Am votat pentru dezvoltarea durabilă a acestei zone, pentru un Cluj Verde, pentru un Cluj metropolitan, pentru un Cluj sănătos și pentru un Cluj vibrant și plin de evenimente culturale și sportive. Trebuie să continuăm investițiile în inovare și să ne pregătim pentru industriile viitorului.

Clujul poate să rămână pe primul loc în România în ceea ce privește calitatea vieții și un oraș de referință în această parte a Europei.Pentru asta e nevoie de implicarea noastră, a tuturor.

Îi invit pe clujeni să meargă la vot și să asigure Clujului și României un viitor mai bun”, a declarat liberalul clujean, flancat de liderii PNL Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *