Primarul Emil Boc, la vot: „Am votat cu partidul care arată respect proiectelor Clujului”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, s-a prezentat astăzi la vot la Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu”, la ora 11:00, alături de soția sa, președintele CJ Cluj, Alin Tișe și mai mulți membri ai PNL Cluj.

„Le mulțumesc clujenilor pentru că datorită responsabilității lor și a atitudinii lor civice am putut să continuăm desfășurarea activității economice, putem să desfășurăm și votul în condiții normale și am evitat măsuri extreme care ar fi trebuit luate dacă nu am fi avut un comportament responsabil.

Am votat, totul merge bine, repede, în siguranță, nu există risc de contaminare și în consecință îi invit pe clujeni să vină la vot. Pentru că în primul rând e o datorie civică și în al doilea rând democrația are nevoie de fiecare dintre noi. Fără prezența noastră democrația este mai slabă în fiecare moment.

Am votat cu partidul locurilor de muncă, cu partidul împotriva sărăciei, cu partidul investițiilor și al fondurilor europene. De asemenea, am votat cu partidul care arată respect pentru proiectele Clujului. Am votat aceste proiecte să devină realitate. Am votat ca să avem la Cluj în continuare un puternic centru de inovare și IT, să avem un hub de inovare și inteligență artificială, să avem un centru inovativ pentru universitățile clujene. Aceste lucruri vor fi posibile dacă românii vor merge la vot și vor ține cont de aceste interese ale clujenilor.

Din fericire rata de infectare la Cluj este în scădere, a coborât și sub 7 la mie ieri, sperăm să continue acest trend descrescător pentru că ne va permite și să continuăm activitatea economică, să ne protejăm sănătatea și să avem creșele deschise, să redeschidem școlile atunci când ne va permite și să revenim spre o anumită formă de normalitate cât mai repede cu putință„, a declarat Emil Boc la ieșirea de la urne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *