Iese Ponta din politică după ce Pro România nu a trecut pragul electoral? Mesaj pe Facebook: „Este timpul pentru noi proiecte si noi provocări”

Politica nationala

Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj în care lasă să se înţeleagă că a pierdut alegerile parlamentare şi vorbeşte de noi proiecte şi mai mult timp petrecut alături de familie. Pro România nu a atins pragul electoral.

Fostul premier, preşedintele partidului Pro România, Victor Ponta, a scris pe Facebook, duminică noaptea, un mesaj în care lasă să se înţeleagă că formaţiunea politică pe care o conduce nu va intra în Parlament pentru următorii patru ani.

„Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alaturi in acest proiect. Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevarati, noi proiecte si noi provocari! Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalti! NEVER GIVE UP !”, este mesajul postat pe Facebook de Victor Ponta.

După numărarea a 86% dintre voturile exprimate la alegerile parlamentare de duminică, Partidul Pro România are 4,25% dintre voturi şi nu atinge pragul electoral de 5%, necesar pentru a intra în Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *