Emil Boc: „Logica aritmetică din Parlament ne arată că doar o coaliție PNL – USRPLUS -UDMR poate guverna România”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul Emil Boc a fost invitat în această seară la Digi 24 pentru a dezbate negocierile întâlnirii între PNL – USR-PLUS – UDMR, blocate de două ori până acum.

Edilul Clujului a susținut că doar o coaliție formată din PNL – USR-PLUS – UDMR poate guverna România în această pandemie.

„Logica aritmetică din Parlament ne arată că doar o coaliție PNL – USRPLUS -UDMR poate guverna România în pandemie. Să ne uităm că Belgia a stat un an fără un guvern. Vor fi rezolvate toate. Ați văzut comunicatul celor trei lideri politici. Negocierile vor continua și mâine. Lucrurile sunt firești.

În 2008 când am negociat o săptămână coaliția PDL – PNL, nu am stat cu pistolul la tâmplă. Iar mâine la Cotroceni nu se împart funcții în Parlament, ora exactă este dată de președintele României.

Sunt convins că această alianță are și obligația morală de a guverna România. Ne paște o criză economică care nu se compară cu criza din 2008. De asta avem nevoie de un guvern.

Negocierile sunt în derulare, iar după aceea va exista o comunicare publică oficială„, a declarat primarul Emil Boc duminică seară în direct la Digi 24.

„Cred sincer că această alianță care a fost votată de români ca partea dreaptă are resursele umane să ducă România mai departe. Toate calculele ne arată că ne ducem în această direcție. Sunt convins că în jurul premierului Florin Cîțu desemnat de președinte se va construi o coaliție”, a mai precizat Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *