Întâlnire de taină între președintele AUR, George Simion și liderii PSD! Urmează o nouă alianță politică de stânga?

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Liderul noului partid Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a fost surprins vineri în jurul prânzului într-o fotografie alături de liderul PSD Vasile Dâncu, care ar fi intermediat o întâlnire cu președintele Marcel Ciolacu, scrie gandul.ro.

Sâmbătă dimineață au început negocierile pentru formarea unei majorități în Parlament. Reprezentanții PNL, USR PLUS și UDMR s-au strâns la Vila Lac 1 pentru discuții pe marginea viitorului Guvern.

Strategul Vasile Dâncu, Marcel Ciolacu și liderul AUR, George Simion, s-au întâlnit pentru a pune la cale un parteneriat între cele două formațiuni politice, probabil chiar o alianță de guvernare, deși Simion a anunțat tacit că partidul pe care îl conduce nu va sta la masă cu Ciolacu și exclude orice negociere cu partidele vechi.

Și președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu, a declarat că exclude orice discuție cu AUR, însă dezvăluire GÂNDUL îi contrazice pe amândoi. „Nu avem niciun fel de discuţie cu AUR. Nu credem în acest moment, nici nu înţelegem foarte bine care este orientarea acestui partid, care este un partid contra sistem şi care probabil că se va raporta critic la toate partidele din mainstream-ul politic„, a declarat Dâncu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *