Moise Guran, dezvăluiri: „USR nu mai era în realitate un partid nou, se învechise””

Politica nationala Slider

Dezvăluiri făcute de Moise Guran pe blog, din USR. Guran a anunțat în ianuarie că renunță la cariera din presă pentru a se înscrie în USR, iar după două luni a renunțat. El publică detalii despre negocierile  care aveau loc în interiorul USR-PLUS., în vederea fuziunii.

„Ce am găsit în USR nu mi-a plăcut și, chiar dacă unele lucruri erau vizibile din afară, dinăuntru erau mai rele. USR nu mai era în realitate un partid nou, se învechise, căpătând, fără să fi ajuns la putere, o sumă de năravuri specifice partidelor vechi”, a scris actualul jurnalist. 

Guran a revenit în presă, la Europa FM.

Potrivit acestuia, atât în USR, cât și în PLUS există o doză mare de cinism, nesimțire și rea credință, iar marea majoritate a useriștilor erau prizonierii unei minorități de câteva zeci, nici măcar sute de oameni, „așa-numiții nicușoriști, grație unui statut aberant pe care guru-ul tribului, Marele Nicușor, se lăuda că îl scrisese chiar el cu mânuța lui, și care permitea respectivei minorități să blocheze orice decizie importantă, așa cum ar fi un program politic, o alianță electorală sau de guvernare, sau o fuziune”, spune acesta.

Postarea lui Guran poate fi citită AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *