Emil Boc: „Personal sunt pentru redeschiderea școlilor”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat astăzi la un post de radio local că este pentru redeschiderea școlilor de la ciclul primar și începând cu satele și comunele unde nu există un așa mare pericol de infectare și continuând cu ciclul gimnazial și universitar, dar această decizie aparține Guvernului. 

„Noi nu am închis creșele, acolo a ținut de primărie și am făcut tot ce ne-a stat în putință tocmai pentru a ajuta părinții, iar în privința școlilor, decizia aparține guvernului. Atunci când veți auzi că s-a luat decizia la nivelul CNSU să redeschidă școlile, atunci se vor redeschide. Nici acum că a coborât sub 3 la mie nu le putem redechide. Dacă au coborât sub 3 la mie vom putea redeschide doar restaurantele la interior și terasele în exterior. 

Personal sunt pentru redeschiderea școlilor începând cu ciclul primar, începând cu zonele de sate și comune unde nu există un pericol atât de mare și continuând cu ciclul gimnazial și universitar. Acolo mă situez și sper că aceasta decizie să fie luată de Guvern cât mai repede cu putință”, a declarat primarul Clujului, Emil Boc, la un post de radio local.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *