Iohannis se va vaccina public vineri: „Campania de vaccinare este un succes până acum”

Politica nationala Slider

Președintele Klaus Iohannis a susținut în această după-amiază prima conferință de presă din acest an. În debutul discuției cu jurnaliștii, președintele a transmis că în 2021 sunt două direcții majore pentru România: succesul campaniei de vaccinare și relansarea economiei.

Președintele a mai spus că succesul vaccinării va fi cel care va genera capacitatea reluării activităților economice.

Viziunea noastră e de a asigura României acces semnificativ la fondurile europene. Cu aceste reusurse vom crea premisele unei creșteri economice reale și sustenabile pentru următorii ani pentru marile sisteme precum educația și sănătatea. Proiectul de buget pe acest an e gândit tocmai pe aceste coordonate”, a declarat președintele.

Iohannis a mai declarat că vaccinarea în masă reprezintă singura soluție pentru a ne întoarce cât mai rapid la normalitate. La această oră, suntem pe locul 8 în Europa la numărul de imunizări.

Toate eforturilor celor responsabili trebuie să fie îndreptate către realizarea cu prioritate a acestui obiectiv. Le solicit tuturor să dea dovadă de implicare și de colaborare loială”, a mai susținut șeful statului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *