Consilierul local PSD Cluj Vladimir Mătușan „se ia la trântă” cu Emil Boc și se laudă că „i-a ținut piept în ședință”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Necunoscut opiniei publice și intrat de doar trei luni în Consiliul Local Cluj-Napoca, consilierul Vladimir Mătușan de la PSD Cluj „s-a luat la trântă” cu primarul Emil Boc, după ce în ședința de miercuri, 20 ianuarie, cei doi au avut un schimb acid de replici, iar astăzi social-democratul a răbufnit pe Facebook.

În cadrul ședinței de CL, , edilul Clujului a reușit „să îi dea clasă” în materie de drept constituțional, pe care avocatul Mătușan ar trebui să îl stăpânească.

Consilierul local a susținut că „i-a ținut piept primarului Boc”  și a susținut ca județul Cluj „a atras fonduri europene cât o comună din județul Bihor”.

„Nu pot sa nu constat, cu amuzament dar in același timp cu amărăciune in suflet, cum unii din presa noastră scrisă aleargă după titluri pompoase doar pentru a le fi citite/ vizualizate articolele și pun pe ultimul palier interesele noastre, ale clujenilor.

Citeam azi cum domnul Emil BOC mi-a dat lecții de “ constituționalitate” sau “ cum a “ștres pe jos cu mine” în ședința de Consiliu Local  de ieri, 20.01.2021, in condițiile in care domnul BOC se lauda ca a atras fonduri europene in jur de circa 35-40 milioane de euro, fără însă a preciza perioada in care a reușit aceasta “ performanță” în condițiile in care noi suntem municipiu reședința de judet și nu al oricărui judet ci al Clujului.

Din păcate aceasta suma este una derizorie raportat la nevoile orașului nostru și in condițiile în care Oradea ne-a luat-o cu mult înainte atragând peste 255 milioane de euro în 2019, o comună din județul Bihor (Sânmartin) a atras 17, 2 milioane de euro iar in anul 2019 municipiul Turda a atras peste 100 milioane de euro, in condițiile in care la acea vreme domnul Matei Cristian era primar PSD iar Guvernul de la acea vreme tot PSD.

Păcat ca cei de la Știri de Cluj (site generalist n.r.) nu au înțeles ironia din întrebarea pe care i-am adresat-o domnului BOC cu privire la fondurile europene pe care municipalitatea, păstorită de dansul, le-a atras!

Trecând peste titlul pompos folosit de cei de la Știri de Cluj pentru a le ridica numărul de vizualizări și peste odele pe care aceștia le ridica domnului BOC, din păcate in Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca lucrurile nu sunt deloc roz și nici nu exista vreo dorința de a se deschide spre problemele clujenilor, astfel am sa va prezint pe scurt câteva probleme ridicate de mine in ședința de ieri care nu au primit nici un răspuns, ba mai mult domnul primar s-a adăpostit in spatele unor principii generale de drept pentru a-și justifica lipsa de deschidere, transparentă și dialog cu cetățenii acestui oraș, a scris Mătușan.

Deși a ocupat și funcția de consilier județean, Vladimir Mătușan nu s-a remarcat cu nimic notabil în politică, cu o notorietate mică, dovadă fiind și pagina sa oficială de Facebook care a strâns doar… 651 de fani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *