Mihai Iepure, noul consilier județean al USR-PLUS Cluj, în locul deputatului Radu Molnar

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Alianța USR-PLUS Cluj a stabilit cine îi ia locul lui Radu Molnar în Consiliul Județean, după ce acesta din urmă a fost ales deputat. 

Este vorba de Mihai Iepure, cel mai nou consilier județean Cluj.

Acesta este profesie medic chirurg și a preluat, joi, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Cluj, mandatul și a depus jurământul în noua calitate de consilier județean.

Mihai Iepure a anunțat acum trei săptămâni pe Facebook că s-a vaccinat împotriva COVID-19 din respect pentru știința medicală și pentru ce a învățat în anii de facultate.

Sunt Dr. Mihai Iepure – Medic specialist de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială și curând îmi voi prelua mandatul de Consilier Județean în Consiliul Judetean Cluj.

Astăzi m-am vaccinat! Am făcut-o pentru că respect știința medicală și ce am învățat în anii de facultate. Cred în medicina bazată pe dovezi, iar aceasta ne arată că vaccinurile, în general, și cel împotriva SARS-CoV-2, în particular, sunt produse SIGURE și EFICIENTE.

Tot cunoștințele medicale ne arată că cel mai sigur mod de a stăpâni o pandemie este prin vaccinare, așa că vă îndemn să vă informați din surse oficiale și sigure, iar ulterior să faceți acest gest cu încredere (la momentul în care etapa de vaccinare vă va permite): pentru voi, pentru cei apropiați și pentru societatea în care trăim și pe care vrem să o dezvoltăm.

Nu în ultimul rând, m-am vaccinat pentru că respect efortul tuturor colegilor mei, medici, asistenți medicali, infirmieri și personal medical auxiliar, care de aproape un an fac zilnic sacrificii, muncind până la epuizare pentru a menține sistemul medical funcțional„, se arată pe pagina de Facebook a noului consilier județean.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *