Filiala USR Florești are o nouă conducere!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

În data de 2 Februarie 2021, la ora 18.00, în Filiala locală USR Florești a avut loc Adunarea Generală a Membrilor pentru desemnarea noului președinte, a Biroului Local, a Comisiei de Arbitraj si Cenzorului filialei.

Astfel, începând de azi 3 Februarie 2021, Biroul local al filialei Florești este condus de președintele Larisa Șenilă (validată să își continue mandatul anterior), vicepresedinte Marius Todoran și membri Andrei Chelemen, Elina Varga si Razvan Pirlea.

„Desi mandatul noului executiv local USR se prefigureaza a fi unul scurt(pana la alegerea organelor de conducere comune USRPLUS Floresti, dupa fuziunea celor doua partide), noua echipa formata din membrii mai vechi, dar si din membrii mai nou intrati in partid, isi propune sa dezvolte filiala, sa imbunatateasca comunicarea cu cetatenii si sa ofere un sprijin cat mai solid, consilierilor locali ai USR si PLUS. Nu in ultimul, rand se va pune accent pe dezvoltarea relatiilor de lucru si sprijin reciproc cu filiala USR Cluj si filialele din intregul judet, dar in special cu cele din zona metropolitana Cluj Napoca.

Filiala USR Floresti este a doua cea mai puternica filiala USR din judetul Cluj, asadar ne propunem sa promovam persoane competente, care sa aduca plus valoare in echipa de conducere de la nivel judetean”, au declarat reprezentanții USR Florești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *